MultiTankcard laadpaal

MultiTankcard nieuwe leverancier Autolease Midden Nederland

Foto: MultiTankcard persbericht

MultiTankcard wordt de nieuwe leverancier van tank- en laadproducten bij Autolease Midden Nederland. De aanbieder van mobiliteitspassen uit Hoofddorp en de leasemaatschappij uit Tiel hebben hiertoe onlangs een samenwerkingsovereenkomst voor meerdere jaren gesloten.

Naast tanken en laden in heel Europa vallen ook parkeren, de wasstraat en autovloeistoffen onder de dienstverlening. De komende jaren autoriseert, verwerkt en factureert MultiTankcard alle transacties op het gebied van mobiliteit voor klanten van Autolease Midden Nederland. Niet alleen voor de auto, maar ook voor het OV, taxi’s en de OV-fiets. Alle berijders van Autolease Midden Nederland krijgen daarnaast toegang tot de MultiTankcard Next app. Hiermee krijgen zij onder meer inzicht in de gemaakte brandstof- of laadkosten, de dichtstbijzijnde tank- en laadpaallocaties en de mogelijkheid om te declareren of de pas tijdelijk te blokkeren bij diefstal of verlies.

Nieuwe leverancier

Manager Operations Patrick Suppers van Autolease Midden Nederland: “Om zo optimaal mogelijk op de wensen van onze klanten aan te sluiten, kiezen wij onze partners met zorg. In de afgelopen periode hebben wij ons aanbod van tank- en laadproducten tegen het licht gehouden. Dit heeft geleid tot de keuze voor MultiTankcard als nieuwe leverancier. MultiTankcard geeft ons de mogelijkheid onze klanten de extra diensten op het gebied van tanken en laden te leveren die ze nodig hebben.”

Transitie

Ook MultiTankcard is blij met de nieuwe mobiliteitspartner. “Autolease Midden Nederland stelt -terecht- hoge eisen aan haar leveranciers. Wij weten hoe we leaserijders en -maatschappijen moeten ontzorgen en ondersteunen in de transitie van het wagenpark naar elektrificatie en zien ernaar uit om dit ook voor Autolease Midden Nederland te doen”, aldus directeur Patrick Roozeman.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.