Adverteren TankPro & Pompshop

TankPro en Pompshop zijn de onafhankelijke vakmedia binnen de tankstation-, brandstof en Out-of-Home food en non-food branche in Nederland en België. Maandelijks bereikt TankPro ruim 60.000 professionals in deze sector. Pompshop gaat naar 1.500 abonnees.

TankPro is hét meest gelezen en gewaarde online vakblad en platform voor de tankstation-, brandstof en out-of-home branches in Nederland en België. Maandelijks bezoeken 60.000 mensen onze website en zijn er 160.000 pageviews. Onze wekelijkse nieuwsbrief gaat naar 14.000 abonnees. TankPro is ook organisator van de jaarlijkse Tankstation & Carwash Vakbeurs.

Waarom adverteren op TankPro?

  • Hét medium met het grootste bereik in de tankstation-, brandstof- en convenience branche
  • Bereik de eindbeslisser binnen uw doelgroep
  • Zowel offline als online advertentiemogelijkheden
  • De website genereert gemiddeld 60.000 unieke bezoekers per maand
  • Diverse onderwerpen worden behandeld, laat zien dat uw bedrijf de specialist is

Mogelijkheden:

  • Online advertentie banners op de website
  • Online banner advertenties in de wekelijkse nieuwsbrief
  • Text advertorials in de nieuwsbrief
  • Direct mailings naar lezers bestand
  • Brand stories op de website, nieuwsbrief en social media kanalen

Business Partner

Op TankPro.nl is het ook mogelijk om Business Partner te worden. Ben u op zoek naar een lange termijn oplossing om goed uw product, dienst of bedrijf onder de aandacht te brengen van deze doelgroep, dan is Business Partner worden de beste oplossing! Business Partners hebben altijd hun bedrijfslogo en link op de website en in de nieuwsbrief, aangevuld met advertenties banners, brand stories en nog veel meer. Samen met de partner zoeken wij naar de optimale mix om de doelstellingen van de partner te bereiken.

Pompshop

Pompshop is hét print magazine voor de branche. 6 keer per jaar ontvangen ruim 1.500 abonnees het blad op hun mat. Pompshop geeft verdiepende verhalen, achtergronden, interviews en inzichten. Aangevuld met columns en een handige bedrijvengids. U kunt in Pompshop adverteren met hele, halve en kwart pagina’s, Brand stories, inserts en opname in de bedrijvengids.

Bereik uw doelgroep via TankPro & Pompshop

Het sectornieuws wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week aangeboden via de website, de nieuwsbrieven, social media kanalen, Pompshop magazine en de verschillende events en webinars.

Geïnteresseerd in de marketingmogelijkheden via TankPro & Pompshop?

Neem contact met mij op:

Niels Singeling
Business Development Manager Fuel Retail & Mobility Energy
niels.singeling@promedia.nl
+31 610989895

Of download de mediabrochure: