Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

BigBrother geeft ondernemers in de petrol- en retailmarkt grip op hun dagelijkse processen door risicogevoelige producten en activiteiten te beveiligen en ingezette innovaties te gebruiken voor een betere klantervaring en een hoger rendement.

bigbrother.nl

Extendas is toonaangevend ontwikkelaar van administratieve en logistieke software-oplossingen voor tankstations en oliemaatschappijen. Als leider binnen de petrolmarkt zoekt Extendas continu naar oplossingen om de lastendruk bij ondernemers te verlichten en creëert het technische mogelijkheden die synergie en een hoger rendement opleveren.

Meer dan 1200 benzinestations en oliemaatschappijen gebruiken Extendas software voor het beheer van hun meest bedrijfskritische processen. Onze belangrijkste focus is de ontwikkeling van Enterprise applicatie software voor de benzinemarkt. Van backoffice tot magazijn en kassa, van desktop naar cloud en mobiel.

extendas.com

Hamer is een betrokken en daadkrachtige technische dienstverlener in de markten automotive, brandstoftechniek, chemie, industrie en utiliteit in de Benelux. Wij zijn een familiebedrijf met vestigingen in Nederland en Belgie. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers betaalbare, innovatieve en duurzame technische totaaloplossingen.

hamer.net

Gevers Danny heeft in 1990 Gevitec Opgericht. Er werken momenteel voor België en Nederland 80 mede werkers waarvan 5 Nederland. Gevitec Nederland werd eveneens door Gevers Danny opgericht in 2010. Juni 2022 werd België en Nederland verkocht aan de groep S3 waar je de gegevens kan terug vinden in de Belgische website. Ik zelf ben nog steeds verantwoordelijk als Manager – directeur voor België en Nederland. Nederland wordt uitsluitend door mijzelf opgevolgd en is nu dochter bedrijf van Belgische Gevitec. Onze dagelijkse werkzaamheden in Nederland bestaat uit elektra service verlening voor alle petrol stations dus alle merken. De Belgische activiteiten zie ook website zijn zeer uiteenlopend waaronder petrol stations en o.a. laadpalen als specialiteit.

gevitec.be

NewCo Europe is leverancier en distributeur van non-food artikelen en binnen het petrolkanaal marktleider in de Benelux. Met een productaanbod van bijna 3.000 artikelen, actuele schappenplannen en advies op maat is het mogelijk om iedere tankshop van een renderend non-food assortiment te voorzien.

NewCo Europe, Betrouwbaar, Innovatief & Compleet

newco-europe.com

SloanLED is al bijna 60 jaar fabrikant van kwaliteitsverlichting met een focus op ledverlichting voor tankstations. Onze totaaloplossingen voor tankstations trekken de aandacht van de klant met consistente, heldere verlichting en geven een aanzienlijke energiebesparing ten opzichte van conventionele verlichting.

sloanled.com

WashTec is de leidende fabrikant in de carwash industrie en is in 65 landen actief. Met wereldwijd meer dan 30.000 geïnstalleerde autowashinstallaties wassen wij dagelijks gemiddeld 2 miljoen auto’s! Of u nu op zoek bent naar de meest efficiënte kettingwasstraat, roll-over, wasbox, truckwasinstallatie, waterrecycle-systeem of shampoos en waxen, bij WashTec bent u aan het juiste adres en doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Met een compleet productportfolio en een eigen servicedienst met eigen technici is WashTec de markt-, innovatie- en rendementleider in de autowasindustrie.

washtec.nl

BYEBYE FOSSIL FUEL, HELLO GOODFUELS! GoodFuels Road & Rail Nederland biedt jouw tankstation echt duurzame biobrandstoffen zoals HVO. GoodFuels HVO is gemaakt van gecertificeerde afval- en reststromen, direct inzetbaar voor dieselmotoren en jouw klant reduceert er tot 90% CO2-uitstoot mee! Met GoodFuels HVO hoef je geen grote investeringen te doen; het is laagdrempelig en eenvoudig in te richten. Heb jij eenmaal GoodFuels op jouw tankstation? Dan kun je rekenen op uitgebreide ondersteuning voor jouw klanten. Meer weten? Bel ons via 088-400 3470.

goodfuels.nl

Mesa Coatings is de specialist op het gebied van kunststof vloer- en plint afwerkingen, waarbij één van de focusgebieden carwash en automotive is. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf in de landen: Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Spanje. Ons gekwalificeerde Mesa Fast vloersysteem, welke voorzien is van een AgBB certificaat, biedt vele voordelen met betrekking tot hygiëne, chemische bestendigheid, veiligheid en vloeistofdichtheid. Middels dit vloersysteem zijn onze experts in staat om binnen 1 dag een vloerafwerking te realiseren, waarbij de vloer direct na oplevering weer volledig gebruikt kan worden. Hierdoor wordt inkomstenderving geminimaliseerd. Kijk voor meer informatie op https://carwashvloeren.eu/ of https://mesa-coatings.eu/coatings-voor-de-wasstraat/

mesacoatings.eu