Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

AVIA is anders. AVIA Nederland bestaat uit vijf zelfstandige ondernemingen met een netwerk van meer dan 300 tankstations. Wij zijn een grote familie die profiteert van grootschaligheid met lokale ondernemers. Waarom zijn wij anders? Bekijk onze bedrijfsfilm of lees meer over onze zakelijke tankpas.

avia.nl

BigBrother geeft ondernemers in de petrol- en retailmarkt grip op hun dagelijkse processen door risicogevoelige producten en activiteiten te beveiligen en ingezette innovaties te gebruiken voor een betere klantervaring en een hoger rendement.

bigbrother.nl

Extendas is toonaangevend ontwikkelaar van administratieve en logistieke software-oplossingen voor tankstations en oliemaatschappijen. Als leider binnen de petrolmarkt zoekt Extendas continu naar oplossingen om de lastendruk bij ondernemers te verlichten en creëert het technische mogelijkheden die synergie en een hoger rendement opleveren.

Meer dan 1200 benzinestations en oliemaatschappijen gebruiken Extendas software voor het beheer van hun meest bedrijfskritische processen. Onze belangrijkste focus is de ontwikkeling van Enterprise applicatie software voor de benzinemarkt. Van backoffice tot magazijn en kassa, van desktop naar cloud en mobiel.

extendas.com

Hamer is een betrokken en daadkrachtige technische dienstverlener in de markten automotive, brandstoftechniek, chemie, industrie en utiliteit in de Benelux. Wij zijn een familiebedrijf met vestigingen in Nederland en Belgie. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers betaalbare, innovatieve en duurzame technische totaaloplossingen.

hamer.net

Specialist in risico’s van tankstations

Onze gespecialiseerde adviseurs kennen de risico’s die exploitanten van tankstations lopen. Ze adviseren u graag over oplossingen die specifiek passen bij uw situatie. Zoals de Exploitantenpolis® die we samen met uw branche hebben ontwikkeld.

meeus.com

Al 90 jaar is Mokobouw als totaalleverancier een begrip in de petrochemische industrie. Meer dan 100 medewerkers zorgen ervoor dat oliemaatschappijen en oliehandelaren worden voorzien van alle aspecten rondom brandstofopslag, service en verkoop. Voor de Nederlandse markt zijn wij distributeur van Gilbarco Dispensers, Veeder Root Tankinhoudmeetsystemen, Red Jacket Perspompen en ALX Tankautomaten.

Mokobouw, uw partner voor alles wat u kunt bedenken rondom tanken.

mokobouw.nl

NewCo Europe is leverancier en distributeur van non-food artikelen en binnen het petrolkanaal marktleider in de Benelux. Met een productaanbod van bijna 3.000 artikelen, actuele schappenplannen en advies op maat is het mogelijk om iedere tankshop van een renderend non-food assortiment te voorzien.

NewCo Europe, Betrouwbaar, Innovatief & Compleet

newco-europe.com

Een pompstation zonder pompkracht? Dat is als een auto zonder bestuurder. Een echt pompstation is immers zoveel meer dan tanken. Dat is een rustpunt tussen A en B om letterlijk en figuurlijk bij te tanken. Met een broodje, een kop koffie, een snack of het laatste nieuws. Natuurlijk wordt dit alles aan de klant geleverd met een glimlach en goed advies. Gemotiveerde en gekwalificeerde krachten zijn namelijk de (pro)motor van het pompstation. Bent u op zoek naar zulk personeel? Dan is contact opnemen met POMPKRACHT de juiste weg!

pompkracht.nl

SloanLED is al bijna 60 jaar fabrikant van kwaliteitsverlichting met een focus op ledverlichting voor tankstations. Onze totaaloplossingen voor tankstations trekken de aandacht van de klant met consistente, heldere verlichting en geven een aanzienlijke energiebesparing ten opzichte van conventionele verlichting.

sloanled.com

Tankstation Advies is een onafhankelijk advies bureau gespecialiseerd in locatie onderzoek, het maken van analyses en het geven van advies. Staat u op het punt een belangrijke beslissing te nemen voor uw onderneming dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

tankstationadvies.nl

WashTec is de leidende fabrikant in de carwash industrie en is in 65 landen actief. Met wereldwijd meer dan 30.000 geïnstalleerde autowashinstallaties wassen wij dagelijks gemiddeld 2 miljoen auto’s! Of u nu op zoek bent naar de meest efficiënte kettingwasstraat, roll-over, wasbox, truckwasinstallatie, waterrecycle-systeem of shampoos en waxen, bij WashTec bent u aan het juiste adres en doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Met een compleet productportfolio en een eigen servicedienst met eigen technici is WashTec de markt-, innovatie- en rendementleider in de autowasindustrie.

washtec.nl

Qlean-tec is specialist op het gebied van shop hygiene in o.a. automotive. Voor zowel pompshops als car- en truckwash ontwikkelen wij reinigingsmiddelen die u volledig ontzorgen.

Qlean-tec biedt een compleet programma voor wasstraten en HD-boxen, met ook voor extra klantbeleving: geur, kleur, een schone washal. Heeft u een pompshop met een uitgebreide food corner? Ons shophygiene concept ondersteunt u volledig met reinigingsmiddelen- en materialen, maar ook met training en begeleiding om te voldoen aan het voedselveiligheidssysteem. Bekijk onze bedrijfsfilm of bezoek www.qleantec.com voor meer informatie.

qleantec.com

Wij zijn Gulf Nederland; leverancier van brandstoffen en smeermiddelen aan bedrijven in Nederland en sinds kort kunt u als tankstationhouder ook terecht bij ons voor het merk Gulf voor uw tankstation.Wij zijn er voor de zelfstandige tankstationeigenaar die eigen baas wil zijn én blijven over zijn tankstation en niet alles opgelegd wil krijgen van een oliemaatschappij. Dus géén starre regels, maar wél een stoer merk met gave sponsorships die we inzetten voor uw acties.