Tank- en laadstationformule Gabriëls heeft aan de A. Stocletlaan in Duffel, tussen Antwerpen en Mechelen, een volgens het bedrijf ‘ultramodern’ laadstation geopend. Op de locatie kan worden getankt en vanaf zes laadplaatsen worden geladen bij drie 300 kW snelladers.
'focus op innovatie'

Gabriëls opent duurzaam laadstation: ‘Elektrisch rijden toegankelijker’

Gabriëls noemt de opening van het laad- en tankstation in Duffel een belangrijke stap in de verbetering van de laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in België. Foto: Gabriëls, 2024

Tank- en laadstationformule Gabriëls heeft aan de A. Stocletlaan in Duffel, tussen Antwerpen en Mechelen, een volgens het bedrijf ‘ultramodern’ laadstation geopend. Op de locatie kan worden getankt en vanaf zes laadplaatsen worden geladen bij drie 300 kW snelladers. Een luifel vol zonnepanelen zorgt voor het opwekken van energie.

Gabriëls noemt de opening van het laad- en tankstation in Duffel (foto) een belangrijke stap in de verbetering van de laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in België. Het nieuwe station beschikt over drie laders met een maximale capaciteit van 300 kWh, goed voor zes laadplaatsen. Het station heeft een luifel met zonnepanelen om duurzaam en efficiënt energie op te kunnen wekken. Dit draagt volgens het bedrijf bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en bevordert de overgang naar groenere mobiliteit. “We streven ernaar om elektrisch rijden toegankelijker en gemakkelijker te maken voor iedereen”, zegt bedrijfsleider Ignace Gabriëls. “Dit nieuwe station is een belangrijke stap in die richting. Met onze focus op duurzaamheid en innovatie willen we bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.”

Investeren

Gabriëls beschikt in Vlaanderen en Wallonië over een netwerk van meer dan 180 tankstations. Hieronder zijn circa twintig stations met een self-carwash. Het bedrijf zegt zich te blijven inzetten voor de uitbreiding van de laadinfrastructuur in België en wil blijven investeren in nieuwe en innovatieve laadoplossingen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar elektrisch rijden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gabriëls opent duurzaam laadstation: ‘Elektrisch rijden toegankelijker’ | TankPro.nl
Tank- en laadstationformule Gabriëls heeft aan de A. Stocletlaan in Duffel, tussen Antwerpen en Mechelen, een volgens het bedrijf ‘ultramodern’ laadstation geopend. Op de locatie kan worden getankt en vanaf zes laadplaatsen worden geladen bij drie 300 kW snelladers.
'focus op innovatie'

Gabriëls opent duurzaam laadstation: ‘Elektrisch rijden toegankelijker’

Gabriëls noemt de opening van het laad- en tankstation in Duffel een belangrijke stap in de verbetering van de laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in België. Foto: Gabriëls, 2024

Tank- en laadstationformule Gabriëls heeft aan de A. Stocletlaan in Duffel, tussen Antwerpen en Mechelen, een volgens het bedrijf ‘ultramodern’ laadstation geopend. Op de locatie kan worden getankt en vanaf zes laadplaatsen worden geladen bij drie 300 kW snelladers. Een luifel vol zonnepanelen zorgt voor het opwekken van energie.

Gabriëls noemt de opening van het laad- en tankstation in Duffel (foto) een belangrijke stap in de verbetering van de laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in België. Het nieuwe station beschikt over drie laders met een maximale capaciteit van 300 kWh, goed voor zes laadplaatsen. Het station heeft een luifel met zonnepanelen om duurzaam en efficiënt energie op te kunnen wekken. Dit draagt volgens het bedrijf bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en bevordert de overgang naar groenere mobiliteit. “We streven ernaar om elektrisch rijden toegankelijker en gemakkelijker te maken voor iedereen”, zegt bedrijfsleider Ignace Gabriëls. “Dit nieuwe station is een belangrijke stap in die richting. Met onze focus op duurzaamheid en innovatie willen we bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.”

Investeren

Gabriëls beschikt in Vlaanderen en Wallonië over een netwerk van meer dan 180 tankstations. Hieronder zijn circa twintig stations met een self-carwash. Het bedrijf zegt zich te blijven inzetten voor de uitbreiding van de laadinfrastructuur in België en wil blijven investeren in nieuwe en innovatieve laadoplossingen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar elektrisch rijden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.