Algemeen directeur Jitha van Staveren van Van Staveren heeft bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen een Recharge snellaadplein geopend, de derde van het bedrijf uit Emmeloord. De laders bij het bemande tankstation bieden elektrische voertuigen honderd procent groene stroom.
'duurzame mobiliteitsoplossingen'

Jitha van Staveren opent derde snellaadplein: ‘Groeiende behoefte’

'We zijn verheugd om te zien hoe de lokale gemeenschap en voorbijgangers het laadplein nu al omarmen', aldus Jitha van Staveren tijdens de openingshandeling van het snellaadplein bij Shell Kampen. Foto: Van Staveren, 2024

Algemeen directeur Jitha van Staveren van Van Staveren heeft bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen officieel het Recharge snellaadplein geopend. Het is het derde snellaadplein van het bedrijf uit Emmeloord. De laders bij het bemande tankstation bieden elektrische voertuigen honderd procent groene stroom.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jitha van Staveren opent derde snellaadplein: ‘Groeiende behoefte’ | TankPro.nl
Algemeen directeur Jitha van Staveren van Van Staveren heeft bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen een Recharge snellaadplein geopend, de derde van het bedrijf uit Emmeloord. De laders bij het bemande tankstation bieden elektrische voertuigen honderd procent groene stroom.
'duurzame mobiliteitsoplossingen'

Jitha van Staveren opent derde snellaadplein: ‘Groeiende behoefte’

'We zijn verheugd om te zien hoe de lokale gemeenschap en voorbijgangers het laadplein nu al omarmen', aldus Jitha van Staveren tijdens de openingshandeling van het snellaadplein bij Shell Kampen. Foto: Van Staveren, 2024

Algemeen directeur Jitha van Staveren van Van Staveren heeft bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen officieel het Recharge snellaadplein geopend. Het is het derde snellaadplein van het bedrijf uit Emmeloord. De laders bij het bemande tankstation bieden elektrische voertuigen honderd procent groene stroom.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.