Tankstation TanQyou in Leeuwarden voorzien van wasboxen

Sinds kort is het mogelijk om auto’s te wassen bij het TanQyou-filiaal bij winkelcentrum Nijlân. In Leeuwarden is een tweetal wasboxen geplaatst bij het tankstation. Er kan onder meer cash en contactloos betaald worden.

Klanten kunnen kiezen uit acht wasprogramma’s. Om op de veranderende brandstofmarkt in te spelen verkent de Friese tankstationformule zijn mogelijkheden. Directeur Jan Harmen Akkerman wil zich in de toekomst naast het exploiteren van onbemande tankstations nog meer inzetten op de plaatsing van wasgelegenheden.

“Per tankstation bekijken we wat de mogelijkheden voor wassen zijn. Op basis daarvan besluiten we of we verder investeren in wasmogelijkheden. Dan moet je denken aan bijvoorbeeld de plaatsing van wasboxen. Naast bestaande locaties zijn we gefocust op nieuwbouwprojecten. Per locatie bekijken we wat we daar gaan doen en hoe we op de behoeftes van onze klanten kunnen inspelen”, verduidelijkt Akkerman.

“Het wassen van auto’s hoort ook bij ons uitgebreide dienstenaanbod, wat overigens niet wil zeggen dat we een wasstation willen worden. We willen onze klanten niet alleen bedienen met brandstof, maar ook met aanvullende diensten”, besluit de directeur.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.