Parkeerdienst van TanQyou in tachtig gemeenten te gebruiken

De parkeerdienst TanQyou Park is sinds deze week te gebruiken in meer dan tachtig Nederlandse gemeenten. Afgelopen tijd werd de app getest onder bestaande klanten van het tankstation van TanQyou in Franeker. Met de introductie van de nieuwe dienst vergroot het Friese tankstationbedrijf het aanbod en wil het zijn inkomsten verhogen.

Met de nieuwe app wil de onbemande tankstationformule uit Friesland door middel van cross selling meer omzet halen uit één en dezelfde klant. “Na maanden lang de app te hebben doorontwikkeld, periodes van testen en oneindig veel parkeren wisten we het zeker. Dit is het moment om onze app beschikbaar te stellen aan de rest van onze klanten en de rest van Nederland natuurlijk”, laat het bedrijf weten.

Digitale hulpmiddelen

TanQyou Park moet de goedkoopste parkeerdienst van Nederland worden. In de loop van het jaar zullen ook de overige gemeenten in Nederland aan de lijst toegevoegd worden. De onbemande tankstationformule zet flink in op gebruik van digitale hulpmiddelen. De stations zijn uitgerust met pompen voorzien van touchscreens, sensoren onder de luifel en een loyaliteitssysteem. Door technologische innovaties zoals kentekenherkenning, in samenwerking met BigBrother, wordt een My TanQyou-klant automatisch herkend bij de pomp en begroet bij zijn voornaam. Het bedrijf maakt onder meer gebruik van personal pricing, waarbij de literprijzen per persoon kunnen verschillen. Ook maakt de klant kans op prijzen en wordt de brandstofadministratie automatisch bijgehouden.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.