broodje, vers

Kwaliteit eten en drinken voor consument belangrijkst

De kwaliteit van eten en drinken is voor de consument het belangrijkste criterium om een foodservice formule te bezoeken in een buitenshuiskanaal, waaronder ook broodjesformules van tankstations vallen. Op de tweede plaats staat ‘waar voor je geld’.

FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft dat onderzocht met marktonderzoeker Gfk. Gfk heeft ook een beoordelingssysteem voor consumenten opgezet voor formules in foodservice. De resultaten daarvan worden in de zomer bekend gemaakt, meldt FSIN.

Kwaliteit

Naast de kwaliteit van het voedsel en waar voor je geld krijgen, is ‘netheid van de locatie’ voor consumenten in de buitenshuiskanalen ook erg belangrijk. Lage prijs en aantrekkelijke aanbiedingen zijn minder belangrijk, die staan pas op de zevende en negende plaats.

Het totale rapport over de criteria die consumenten hanteren voor de verschillende kanalen in Foodservice is eind juni gereed.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kwaliteit eten en drinken voor consument belangrijkst | TankPro.nl
broodje, vers

Kwaliteit eten en drinken voor consument belangrijkst

De kwaliteit van eten en drinken is voor de consument het belangrijkste criterium om een foodservice formule te bezoeken in een buitenshuiskanaal, waaronder ook broodjesformules van tankstations vallen. Op de tweede plaats staat ‘waar voor je geld’.

FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft dat onderzocht met marktonderzoeker Gfk. Gfk heeft ook een beoordelingssysteem voor consumenten opgezet voor formules in foodservice. De resultaten daarvan worden in de zomer bekend gemaakt, meldt FSIN.

Kwaliteit

Naast de kwaliteit van het voedsel en waar voor je geld krijgen, is ‘netheid van de locatie’ voor consumenten in de buitenshuiskanalen ook erg belangrijk. Lage prijs en aantrekkelijke aanbiedingen zijn minder belangrijk, die staan pas op de zevende en negende plaats.

Het totale rapport over de criteria die consumenten hanteren voor de verschillende kanalen in Foodservice is eind juni gereed.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.