Circle K is in Nederland begonnen met het ombouwen van tenminste 128 shops bij tankstations van TotalEnergies naar de formule Circle K. Na de opening op ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 en op luchthaven Schiphol, krijgt komende week ‘Reeuwijk’ een Circle K. Het aantal Circle K locaties in Nederland kan nog verder groeien, want de formule is ook beschikbaar voor dealer-stations, zogenaamde ‘dodo’s’.
'ook belgië van start'

Shopformule Circle K in Nederland ook beschikbaar voor dealer-tankstations

Het aantal tanklocaties met een shop volgens de formule Circle K kan in Nederland groot worden, want de formule is ook beschikbaar voor dealer-stations, de zogenaamde ‘dodo’s’. Foto: ProMedia, 2024

Circle K is in Nederland begonnen met het ombouwen en vernieuwen van tenminste 128 shops bij tankstations van TotalEnergies naar de formule Circle K. Na de opening op ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 en op luchthaven Schiphol, krijgt komende week TotalEnergies ‘Reeuwijk’ een Circle K. Het aantal Circle K locaties in Nederland kan nog veel groter worden, want de formule is ook beschikbaar voor dealer-stations, de zogenaamde ‘dodo’s’.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shopformule Circle K in Nederland ook beschikbaar voor dealer-tankstations | TankPro.nl
Circle K is in Nederland begonnen met het ombouwen van tenminste 128 shops bij tankstations van TotalEnergies naar de formule Circle K. Na de opening op ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 en op luchthaven Schiphol, krijgt komende week ‘Reeuwijk’ een Circle K. Het aantal Circle K locaties in Nederland kan nog verder groeien, want de formule is ook beschikbaar voor dealer-stations, zogenaamde ‘dodo’s’.
'ook belgië van start'

Shopformule Circle K in Nederland ook beschikbaar voor dealer-tankstations

Het aantal tanklocaties met een shop volgens de formule Circle K kan in Nederland groot worden, want de formule is ook beschikbaar voor dealer-stations, de zogenaamde ‘dodo’s’. Foto: ProMedia, 2024

Circle K is in Nederland begonnen met het ombouwen en vernieuwen van tenminste 128 shops bij tankstations van TotalEnergies naar de formule Circle K. Na de opening op ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 en op luchthaven Schiphol, krijgt komende week TotalEnergies ‘Reeuwijk’ een Circle K. Het aantal Circle K locaties in Nederland kan nog veel groter worden, want de formule is ook beschikbaar voor dealer-stations, de zogenaamde ‘dodo’s’.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.