In het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar in Almere Buiten Oost heeft directeur Jitha van Van Staveren van het gelijknamige familiebedrijf een shop geopend volgens de formule Jitha’s Deli. Na die in het Shell-tankstation aan de Randweg in Emmeloord, is het de tweede Jitha’s Deli van Nederland.
'een belangrijke stap'

Jitha van Staveren opent Jitha’s Deli in Shell-tankstation Almere Buiten

Directeur Jitha van Staveren opende in Shell Almere Buiten Oost de tweede Jitha's Deli van Nederland: 'Wat een mijlpaal.' Foto: Van Staveren, 2024

In het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar in Almere Buiten Oost heeft directeur Jitha van Van Staveren van het gelijknamige familiebedrijf een shop geopend volgens de formule Jitha’s Deli. Na die in het Shell-tankstation aan de Randweg in Emmeloord, is het de tweede Jitha’s Deli van Nederland.

Voordat het lint werd doorgeknipt, bedankte Jitha van Staveren alle betrokkenen die in korte tijd deze Jitha’s Deli hebben gerealiseerd. “Dit is een belangrijke stap voor de toekomst van ons bedrijf. Een nieuwe mijlpaal en dat maakt mij persoonlijk erg trots. Deze tweede Jitha’s Deli smaakt naar meer!” De afgelopen weken is de shop van het Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost verbouwd naar een Jitha’s Deli. Sinds 8 april zijn de deuren geopend. Volgens het bedrijf is het team er klaar voor om na de Jitha’s Deli in Emmeloord ook deze locatie tot een succes te maken.

Feestelijke opening

In de zomer van 2021 startte Van Staveren in Emmeloord met het eigen horecaconcept. Nu, bijna drie jaar later, meldt Van Staveren trots dat in Almere de tweede Jitha’s Deli van Nederland is geopend. Het past in de visie van het bedrijf: bestemmingen creëren waar je verblijft en energie krijgt. De hele week worden bezoekers in Almere Buiten ontvangen met gratis koffie en zijn er proeverijen. Zaterdag is er live muziek van Your Musiqskool uit Almere. De speciale dagelijkse aanbiedingen en de feestelijke aankleding moeten de feestweek compleet maken.

Genietmomenten

Bij Jitha’s Deli gaat het om genietmomenten. De sfeer, de koffie van Blanche Dael, de scrocchiarella en een frisse Flevosap. Het zijn allemaal producten om even van te genieten. De deli is volgens Van Staveren ingericht om echt even tot rust te komen. Alleen of samen. Het is vooral een gezellig verblijf. Daarnaast is alles erop gericht om de producten ook mee te nemen voor onderweg of voor thuis. In Jitha’s Deli Almere zal op korte termijn ook de pinsa aangeboden worden, een ambachtelijk Italiaans product dat lijkt op een pizza maar minder koolhydraten en calorieën bevat.

Van Staveren exploiteert 36 tankstations in het noordoosten van Nederland. Zestien met de eigen formule Tank S, de rest onder de vlag van Shell. Alle Tank S-tankstations zijn onbemande locaties. In totaal hebben zestien Shell-stations van Van Staveren ook een shop. Ook heeft het bedrijf dertien Blue Carwash waslocaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jitha van Staveren opent Jitha’s Deli in Shell-tankstation Almere Buiten | TankPro.nl
In het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar in Almere Buiten Oost heeft directeur Jitha van Van Staveren van het gelijknamige familiebedrijf een shop geopend volgens de formule Jitha’s Deli. Na die in het Shell-tankstation aan de Randweg in Emmeloord, is het de tweede Jitha’s Deli van Nederland.
'een belangrijke stap'

Jitha van Staveren opent Jitha’s Deli in Shell-tankstation Almere Buiten

Directeur Jitha van Staveren opende in Shell Almere Buiten Oost de tweede Jitha's Deli van Nederland: 'Wat een mijlpaal.' Foto: Van Staveren, 2024

In het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar in Almere Buiten Oost heeft directeur Jitha van Van Staveren van het gelijknamige familiebedrijf een shop geopend volgens de formule Jitha’s Deli. Na die in het Shell-tankstation aan de Randweg in Emmeloord, is het de tweede Jitha’s Deli van Nederland.

Voordat het lint werd doorgeknipt, bedankte Jitha van Staveren alle betrokkenen die in korte tijd deze Jitha’s Deli hebben gerealiseerd. “Dit is een belangrijke stap voor de toekomst van ons bedrijf. Een nieuwe mijlpaal en dat maakt mij persoonlijk erg trots. Deze tweede Jitha’s Deli smaakt naar meer!” De afgelopen weken is de shop van het Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost verbouwd naar een Jitha’s Deli. Sinds 8 april zijn de deuren geopend. Volgens het bedrijf is het team er klaar voor om na de Jitha’s Deli in Emmeloord ook deze locatie tot een succes te maken.

Feestelijke opening

In de zomer van 2021 startte Van Staveren in Emmeloord met het eigen horecaconcept. Nu, bijna drie jaar later, meldt Van Staveren trots dat in Almere de tweede Jitha’s Deli van Nederland is geopend. Het past in de visie van het bedrijf: bestemmingen creëren waar je verblijft en energie krijgt. De hele week worden bezoekers in Almere Buiten ontvangen met gratis koffie en zijn er proeverijen. Zaterdag is er live muziek van Your Musiqskool uit Almere. De speciale dagelijkse aanbiedingen en de feestelijke aankleding moeten de feestweek compleet maken.

Genietmomenten

Bij Jitha’s Deli gaat het om genietmomenten. De sfeer, de koffie van Blanche Dael, de scrocchiarella en een frisse Flevosap. Het zijn allemaal producten om even van te genieten. De deli is volgens Van Staveren ingericht om echt even tot rust te komen. Alleen of samen. Het is vooral een gezellig verblijf. Daarnaast is alles erop gericht om de producten ook mee te nemen voor onderweg of voor thuis. In Jitha’s Deli Almere zal op korte termijn ook de pinsa aangeboden worden, een ambachtelijk Italiaans product dat lijkt op een pizza maar minder koolhydraten en calorieën bevat.

Van Staveren exploiteert 36 tankstations in het noordoosten van Nederland. Zestien met de eigen formule Tank S, de rest onder de vlag van Shell. Alle Tank S-tankstations zijn onbemande locaties. In totaal hebben zestien Shell-stations van Van Staveren ook een shop. Ook heeft het bedrijf dertien Blue Carwash waslocaties.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.