Na reeds jarenlang intensief te hebben samengewerkt, heeft Kuster Energy uit het Gelderse Babberich nu Kolkman Brandstoffen BV uit Groenlo overgenomen. Door het samengaan van beide bedrijven kan volgens commercieel directeur Jan Pieter de Wilde van Kuster Energy een ‘nog beter pakket aan diensten en producten worden geleverd’.
'geoliede samenwerking'

Kuster Energy neemt Kolkman Brandstoffen over: ‘Past strategisch’

Kolkman Brandstoffen gaat verder onder de vleugels van Kuster Energy uit Babberich. De drie Kolkman-tankstations, waaronder het paradepaardje in Groenlo (foto) blijven voorlopig onveranderd. Foto: Kolkman Brandstoffen, 2024

Na reeds jarenlang intensief te hebben samengewerkt, heeft Kuster Energy uit het Gelderse Babberich nu Kolkman Brandstoffen BV uit Groenlo overgenomen. Door het samengaan van beide bedrijven kan volgens commercieel directeur Jan Pieter de Wilde van Kuster Energy een ‘nog beter pakket aan diensten en producten worden geleverd’.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kuster Energy neemt Kolkman Brandstoffen over: ‘Past strategisch’ | TankPro.nl
Na reeds jarenlang intensief te hebben samengewerkt, heeft Kuster Energy uit het Gelderse Babberich nu Kolkman Brandstoffen BV uit Groenlo overgenomen. Door het samengaan van beide bedrijven kan volgens commercieel directeur Jan Pieter de Wilde van Kuster Energy een ‘nog beter pakket aan diensten en producten worden geleverd’.
'geoliede samenwerking'

Kuster Energy neemt Kolkman Brandstoffen over: ‘Past strategisch’

Kolkman Brandstoffen gaat verder onder de vleugels van Kuster Energy uit Babberich. De drie Kolkman-tankstations, waaronder het paradepaardje in Groenlo (foto) blijven voorlopig onveranderd. Foto: Kolkman Brandstoffen, 2024

Na reeds jarenlang intensief te hebben samengewerkt, heeft Kuster Energy uit het Gelderse Babberich nu Kolkman Brandstoffen BV uit Groenlo overgenomen. Door het samengaan van beide bedrijven kan volgens commercieel directeur Jan Pieter de Wilde van Kuster Energy een ‘nog beter pakket aan diensten en producten worden geleverd’.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.