Aan de Thorbeckeweg (N516) in Zaandam, aan de rand van het Vijfhoekpark, is woensdag een grote, nieuwe Shell geopend. Aan de Thorbeckeweg zat al eerder een Shell, maar dit tankstation bij de kruising van de Wibautstraat moest wijken omdat er een tunnel komt.
'oude gesloopt'

Shell-tankstation in Zaandam dat 500 meter moest opschuiven is geopend

De Thorbeckeweg in Zaandam gaat op de schop en dat heeft gevolgen voor onder meer de tankstations aan de weg. Vijfhonderd meter van de oude plek is nu een nieuwe Shell geopend. Foto: Shell, 2024

Aan de Thorbeckeweg (N516) in Zaandam, aan de rand van het Vijfhoekpark, is woensdag een grote, nieuwe Shell geopend. Aan de Thorbeckeweg zat al eerder een Shell, maar dit tankstation bij de kruising van de Wibautstraat moest wijken omdat er een tunnel komt. De nieuwe zit vijfhonderd meter verderop.

De nieuwe Shell is gerealiseerd aan dezelfde drukke weg, maar dan zo’n vijfhonderd meter van de locatie van het oude tankstation. Op die locatie bij de kruising van de Wibautstraat wordt een tunnel gerealiseerd waarvoor het tankstation moest wijken. De oude Shell staat nog op de vroegere plek, maar zal binnenkort worden gesloopt. Met de bouw van de hagelnieuwe Shell heeft de automobilist een aantal nieuwe services gekregen. Waar het oude tankstation een deli by Shell tankshop had, heeft de nieuwe tanklocatie een shop volgens de formule Shell Café gekregen. Het betreft de kleine uitvoering van de shopformule voor non-highwaylocaties.

Gevolgen

In de shop vindt de bezoeker onder meer een koffiecorner, een assortiment met alle bekende eet- en drinkwaren voor onderweg en zitgelegenheid. Op het voorterrein kunnen bij acht pompen alle bekende brandstoffen worden getankt. De vernieuwing van de Thorbeckeweg in Zaandam heeft ook gevolgen voor de ESSO aan de Westkolkdijk. Omdat deze weg wordt afgesloten, zal dit tankstation daar de deuren sluiten.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell-tankstation in Zaandam dat 500 meter moest opschuiven is geopend | TankPro.nl
Aan de Thorbeckeweg (N516) in Zaandam, aan de rand van het Vijfhoekpark, is woensdag een grote, nieuwe Shell geopend. Aan de Thorbeckeweg zat al eerder een Shell, maar dit tankstation bij de kruising van de Wibautstraat moest wijken omdat er een tunnel komt.
'oude gesloopt'

Shell-tankstation in Zaandam dat 500 meter moest opschuiven is geopend

De Thorbeckeweg in Zaandam gaat op de schop en dat heeft gevolgen voor onder meer de tankstations aan de weg. Vijfhonderd meter van de oude plek is nu een nieuwe Shell geopend. Foto: Shell, 2024

Aan de Thorbeckeweg (N516) in Zaandam, aan de rand van het Vijfhoekpark, is woensdag een grote, nieuwe Shell geopend. Aan de Thorbeckeweg zat al eerder een Shell, maar dit tankstation bij de kruising van de Wibautstraat moest wijken omdat er een tunnel komt. De nieuwe zit vijfhonderd meter verderop.

De nieuwe Shell is gerealiseerd aan dezelfde drukke weg, maar dan zo’n vijfhonderd meter van de locatie van het oude tankstation. Op die locatie bij de kruising van de Wibautstraat wordt een tunnel gerealiseerd waarvoor het tankstation moest wijken. De oude Shell staat nog op de vroegere plek, maar zal binnenkort worden gesloopt. Met de bouw van de hagelnieuwe Shell heeft de automobilist een aantal nieuwe services gekregen. Waar het oude tankstation een deli by Shell tankshop had, heeft de nieuwe tanklocatie een shop volgens de formule Shell Café gekregen. Het betreft de kleine uitvoering van de shopformule voor non-highwaylocaties.

Gevolgen

In de shop vindt de bezoeker onder meer een koffiecorner, een assortiment met alle bekende eet- en drinkwaren voor onderweg en zitgelegenheid. Op het voorterrein kunnen bij acht pompen alle bekende brandstoffen worden getankt. De vernieuwing van de Thorbeckeweg in Zaandam heeft ook gevolgen voor de ESSO aan de Westkolkdijk. Omdat deze weg wordt afgesloten, zal dit tankstation daar de deuren sluiten.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.