De shop van het TotalEnergies-tankstation aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs heeft een complete metamorfose ondergaan. De Bonjour die er eerst zat, is na een exploitatiewissel van begin dit jaar, vernieuwd naar een luxe Kwajongens, de shopformule van Tanqplus.
'na exploitatiewissel'

Tanqplus vernieuwt shop tankstation TotalEnergies Rodenrijs naar Kwajongens

De Bonjour van TotalEnergies Rodenrijs, is na een exploitatiewissel van begin dit jaar, vernieuwd naar Kwajongens, de shopformule van Tanqplus. Foto: Tanqplus, 2024

De shop van het TotalEnergies-tankstation aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs heeft een complete metamorfose ondergaan. De Bonjour die er eerst zat, is na een exploitatiewissel van begin dit jaar, vernieuwd naar een luxe Kwajongens, de shopformule van Tanqplus.

‘Het is tijd voor een feestje!’, meldt Tanqplus naar aanleiding van de vernieuwing van de shop van TotalEnergies Rodenrijs. In de shop is de metamorfose naar de Kwajongens huisstijl niet te missen. Kwajongens is de winkelformule van Tanqplus. In de nieuwe koffie- en snackhoek worden dagelijks warme saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten, gehaktstaven en gevulde koeken vers afgebakken. Kwajongens staat voor smakelijk, snel en een tikkie ondeugend. “We zijn heel erg blij met deze voor ons nieuwe locatie”, licht directeur Kelly van Rijn-van Tol van Tanqplus toe. “We hebben de locatie compleet verbouwd en gaan ons uiterste best doen om de klanten op een nóg beter shopbezoek te trakteren.” De shop mag er nu compleet anders uitzien, het vertrouwde team is er nog steeds. “Wij streven ernaar om ook in de toekomst iedere klant in de watten te blijven leggen”, aldus Van Rijn.

De feestelijke heropening van de shop van TotalEnergies Rodenrijs vindt plaats van 15 tot en met 21 april 2024. Snacks worden tijdens deze periode dagelijks aangeboden met extra korting.

25 tankstations

Tanqplus exploiteert in totaal 25 tankstations: 22 bemande en drie onbemande. De afgelopen jaren heeft Tanqplus volop ingezet in het moderniseren van haar winkels. Zo is er een eigen vers-merk geïntroduceerd onder de naam Kwajongens. Daarnaast worden momenteel de eerste autowasfaciliteiten omgekleurd naar het eigen wasmerk Wasbij. Tanqplus is in handen van Kelly van Rijn-van Tol en Michel Iesberts.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.