Fieten Olie heeft het onbemande AVIA XPress tankstation aan de Iependijk in Goor overgenomen. Hiermee komt het bedrijf uit Hollandscheveld op een netwerk in Nederland van 69 tanklocaties. Bij de nieuwste Fieten Olie kan Euro95 en diesel worden getankt.
'kwaliteit en service'

AVIA XPress Goor verder als 69e Fieten Olie: ‘Komen meer openingen’

Met de overname van de AVIA XPress in Goor is Fieten Olie in Nederland dichtbij de mijlpaal van 75 tankstations. Foto: Fieten Olie, 2024

Fieten Olie heeft het onbemande AVIA XPress tankstation aan de Iependijk in Goor overgenomen. Hiermee komt het bedrijf uit Hollandscheveld op een netwerk in Nederland van 69 tanklocaties. Bij de nieuwste Fieten Olie kan Euro95 en diesel worden getankt.

‘We zijn blij met deze nieuwe toevoeging aan ons tankstationnetwerk’, aldus het bedrijf dat laat weten ‘nog meer openingen op de planning te hebben staan’. Het nieuwe tankstation in Goor staat volgens Fieten Olie garant voor kwaliteit, gemak en uitstekende service voor alle automobilisten in de regio (foto). Het tankstation moet nog verder worden vernieuwd en zal daarom binnenkort worden omgekleurd in de herkenbare kleuren van Fieten Olie.

Ruitenwisservloeistof

Naast brandstoffen zal het tankstation binnenkort ook ruitenwisservloeistof aanbieden vanuit een tankinstallatie en wordt er een bandenpomp geplaatst. In samenwerking met Storage Partners zijn er inmiddels zestien tankstations van Fieten Olie waar bezoekers zelf gemakkelijk, snel en milieubewust vanuit een tank ruitenwisservloeistof kunnen tappen. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat de consument geen losse plastic cans met ruitenwisservloeistof hoeft te kopen. Deze plastic cans zijn zeer milieuvervuilend en hebben niet het voordeel van de tankinstallatie dat er een hoeveelheid op maat kan worden getapt. ‘Dankzij onze gezamenlijke inspanningen, reduceren we samen vele kilo’s aan plastic waardoor we een positieve impact hebben op het milieu’, onderstreept Storage Partners.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA XPress Goor verder als 69e Fieten Olie: ‘Komen meer openingen’ | TankPro.nl
Fieten Olie heeft het onbemande AVIA XPress tankstation aan de Iependijk in Goor overgenomen. Hiermee komt het bedrijf uit Hollandscheveld op een netwerk in Nederland van 69 tanklocaties. Bij de nieuwste Fieten Olie kan Euro95 en diesel worden getankt.
'kwaliteit en service'

AVIA XPress Goor verder als 69e Fieten Olie: ‘Komen meer openingen’

Met de overname van de AVIA XPress in Goor is Fieten Olie in Nederland dichtbij de mijlpaal van 75 tankstations. Foto: Fieten Olie, 2024

Fieten Olie heeft het onbemande AVIA XPress tankstation aan de Iependijk in Goor overgenomen. Hiermee komt het bedrijf uit Hollandscheveld op een netwerk in Nederland van 69 tanklocaties. Bij de nieuwste Fieten Olie kan Euro95 en diesel worden getankt.

‘We zijn blij met deze nieuwe toevoeging aan ons tankstationnetwerk’, aldus het bedrijf dat laat weten ‘nog meer openingen op de planning te hebben staan’. Het nieuwe tankstation in Goor staat volgens Fieten Olie garant voor kwaliteit, gemak en uitstekende service voor alle automobilisten in de regio (foto). Het tankstation moet nog verder worden vernieuwd en zal daarom binnenkort worden omgekleurd in de herkenbare kleuren van Fieten Olie.

Ruitenwisservloeistof

Naast brandstoffen zal het tankstation binnenkort ook ruitenwisservloeistof aanbieden vanuit een tankinstallatie en wordt er een bandenpomp geplaatst. In samenwerking met Storage Partners zijn er inmiddels zestien tankstations van Fieten Olie waar bezoekers zelf gemakkelijk, snel en milieubewust vanuit een tank ruitenwisservloeistof kunnen tappen. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat de consument geen losse plastic cans met ruitenwisservloeistof hoeft te kopen. Deze plastic cans zijn zeer milieuvervuilend en hebben niet het voordeel van de tankinstallatie dat er een hoeveelheid op maat kan worden getapt. ‘Dankzij onze gezamenlijke inspanningen, reduceren we samen vele kilo’s aan plastic waardoor we een positieve impact hebben op het milieu’, onderstreept Storage Partners.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.