Bij TanQyou zwaait sinds vorig jaar september Marja Versleijen de scepter. Wij zijn benieuwd naar haar carrière, de nieuwe plannen voor TanQyou en haar visie op de huidige energietransitie binnen de mobiliteitssector. Welke onderscheidende rol kan TanQyou hierin betekenen?
Marja Versleijen, TanQyou:

‘Mobility hubs en transferia leveren belangrijke bijdrage aan de energietransitie’

Algemeen directeur Marja Versleijen: ‘Ik ben bij TanQyou niet terecht gekomen bij een bedrijf dat handelt in brandstoffen, maar een bedrijf dat mobiliteit transformeert.’ Foto: Jan-Edwin Geertsma, 2024

Bij TanQyou zwaait sinds vorig jaar september Marja Versleijen de scepter als algemeen directeur. Wij zijn benieuwd naar haar carrière, de nieuwe plannen voor TanQyou en haar visie op de huidige energietransitie binnen de mobiliteitssector. Welke onderscheidende rol kan TanQyou hierin betekenen?

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Mobility hubs en transferia leveren belangrijke bijdrage aan de energietransitie’ | TankPro.nl
Bij TanQyou zwaait sinds vorig jaar september Marja Versleijen de scepter. Wij zijn benieuwd naar haar carrière, de nieuwe plannen voor TanQyou en haar visie op de huidige energietransitie binnen de mobiliteitssector. Welke onderscheidende rol kan TanQyou hierin betekenen?
Marja Versleijen, TanQyou:

‘Mobility hubs en transferia leveren belangrijke bijdrage aan de energietransitie’

Algemeen directeur Marja Versleijen: ‘Ik ben bij TanQyou niet terecht gekomen bij een bedrijf dat handelt in brandstoffen, maar een bedrijf dat mobiliteit transformeert.’ Foto: Jan-Edwin Geertsma, 2024

Bij TanQyou zwaait sinds vorig jaar september Marja Versleijen de scepter als algemeen directeur. Wij zijn benieuwd naar haar carrière, de nieuwe plannen voor TanQyou en haar visie op de huidige energietransitie binnen de mobiliteitssector. Welke onderscheidende rol kan TanQyou hierin betekenen?

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.