'focus op e-mobiliteit'

Frank Rouwens nieuwe managing director van Q8 Northwest Europe

Frank Rouwens kijkt er naar uit om het e-mobiliteitsnetwerk van Q8 verder uit te bouwen, met een grote focus op snelladen en convenience. Foto: Q8, 2024

Frank Rouwens is met ingang van 1 mei 2024 de nieuwe managing director van Q8 Northwest Europe. Na zeven jaar als general manager bij Q8Oils noemt Rouwens de nieuwe functie ‘een mooie nieuwe uitdaging’ en een waarin hij nóg meer wil focussen op e-mobiliteit, snelladen en convenience.

“Als general manager bij Q8Oils heb ik de voorbije jaren samen met onze teams over heel de wereld grote stappen gezet om van Q8Oils een dynamische en sterke speler op de smeermiddelenmarkt te maken”, zegt Rouwens. “Ik ben blij om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en zo de transformatie van Q8 Northwest Europe naar een duurzame mobiliteitsspeler verder te realiseren. Ik kijk er dan ook naar uit om ons e-mobiliteitsnetwerk verder uit te bouwen en dit met een grote focus op snelladen en convenience. Samen met onze sterke teams, ben ik ervan overtuigd dat we klaar zijn om onze straffe ambities te verwezenlijken.”

Bij Q8Oils wordt de rol van general manager overgenomen door Bert Gillis, die in zijn 20-jarige carrière bij Q8 verschillende rollen vervulde, onder meer als retail manager, director Supply & Logistics, retail director en MD delegate. Sven Dochez, huidig Supply & Innovation Director bij Q8 neemt de rol over van Bert Gillis als retail director.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Frank Rouwens nieuwe managing director van Q8 Northwest Europe | TankPro.nl
'focus op e-mobiliteit'

Frank Rouwens nieuwe managing director van Q8 Northwest Europe

Frank Rouwens kijkt er naar uit om het e-mobiliteitsnetwerk van Q8 verder uit te bouwen, met een grote focus op snelladen en convenience. Foto: Q8, 2024

Frank Rouwens is met ingang van 1 mei 2024 de nieuwe managing director van Q8 Northwest Europe. Na zeven jaar als general manager bij Q8Oils noemt Rouwens de nieuwe functie ‘een mooie nieuwe uitdaging’ en een waarin hij nóg meer wil focussen op e-mobiliteit, snelladen en convenience.

“Als general manager bij Q8Oils heb ik de voorbije jaren samen met onze teams over heel de wereld grote stappen gezet om van Q8Oils een dynamische en sterke speler op de smeermiddelenmarkt te maken”, zegt Rouwens. “Ik ben blij om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en zo de transformatie van Q8 Northwest Europe naar een duurzame mobiliteitsspeler verder te realiseren. Ik kijk er dan ook naar uit om ons e-mobiliteitsnetwerk verder uit te bouwen en dit met een grote focus op snelladen en convenience. Samen met onze sterke teams, ben ik ervan overtuigd dat we klaar zijn om onze straffe ambities te verwezenlijken.”

Bij Q8Oils wordt de rol van general manager overgenomen door Bert Gillis, die in zijn 20-jarige carrière bij Q8 verschillende rollen vervulde, onder meer als retail manager, director Supply & Logistics, retail director en MD delegate. Sven Dochez, huidig Supply & Innovation Director bij Q8 neemt de rol over van Bert Gillis als retail director.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.