OK Nederland heeft het tankstation aan de N251 in het Zeeuws-Vlaamse Eede ‘helemaal OK’ gemaakt. Hiervoor een tankstation van John Staelens, zijn de afgelopen periode de pompen en luifel in de uitstraling van OK gebracht en kreeg de locatie een compleet vernieuwde shop.
'noodshop ingezet'

Voormalig tankstation Staelens aan N251 in Eede is nu ‘helemaal OK’

Tijdens de twee weken durende vernieuwingsoperatie van het tankstation bij Eede werd door OK Nederland een speciale noodshop ingezet. Foto: OK Nederland, 2024

OK Nederland heeft het tankstation aan de N251 in het Zeeuws-Vlaamse Eede ‘helemaal OK’ gemaakt. Hiervoor een tankstation volgens de formule Staelens, zijn de afgelopen periode de pompen en luifel in de uitstraling van OK gebracht en kreeg de locatie een compleet vernieuwde shop.

Tijdens de twee weken durende vernieuwingsoperatie van het tankstation aan de N251 bij Eede, tussen het Nederlandse Aardenburg en Belgische Maldegem, werd door OK Nederland een speciale noodshop ingezet. Hierdoor konden bezoekers tijdens de verbouwing, droog en al, gewoon op de locatie hun tankbeurt afrekenen en iets te eten of drinken kopen. Inmiddels is OK Eede weer ‘helemaal OK’ en kunnen bezoekers er 24/7 terecht voor Euro95, SuperPlus 98 Pure, X Drive Diesel, X-Drive Pure Diesel, LPG en AdBlue (foto). De bemande shop is volledig vernieuwd en biedt nu een breed aanbod aan eet- en drinkwaren en nonfoodproducten om mee te nemen voor thuis en onderweg.

Staelens

OK Eede werd in augustus 2018 gelijktijdig met nog twee andere tankstations overgenomen van John Staelens VOF. Spoedig hierna zijn de Staelens-tankstations omgekleurd naar OK. Met de laatste vernieuwing biedt OK Eede nu dus een hagelnieuwe shop, toiletfaciliteiten en bandenpomp. Een betaalzuil op het terrein maakt dat er 24/7 kan worden getankt.

Honderd

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. Met de overname eind maart 2024 van Shell Diemen bereikte het bedrijf in Nederland de mijlpaal van honderd tankstations, zowel bemand als onbemand. Het bedrijf voert een in eigen huis ontwikkeld bakery-concept: OK Café. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voormalig tankstation Staelens aan N251 in Eede is nu ‘helemaal OK’ | TankPro.nl
OK Nederland heeft het tankstation aan de N251 in het Zeeuws-Vlaamse Eede ‘helemaal OK’ gemaakt. Hiervoor een tankstation van John Staelens, zijn de afgelopen periode de pompen en luifel in de uitstraling van OK gebracht en kreeg de locatie een compleet vernieuwde shop.
'noodshop ingezet'

Voormalig tankstation Staelens aan N251 in Eede is nu ‘helemaal OK’

Tijdens de twee weken durende vernieuwingsoperatie van het tankstation bij Eede werd door OK Nederland een speciale noodshop ingezet. Foto: OK Nederland, 2024

OK Nederland heeft het tankstation aan de N251 in het Zeeuws-Vlaamse Eede ‘helemaal OK’ gemaakt. Hiervoor een tankstation volgens de formule Staelens, zijn de afgelopen periode de pompen en luifel in de uitstraling van OK gebracht en kreeg de locatie een compleet vernieuwde shop.

Tijdens de twee weken durende vernieuwingsoperatie van het tankstation aan de N251 bij Eede, tussen het Nederlandse Aardenburg en Belgische Maldegem, werd door OK Nederland een speciale noodshop ingezet. Hierdoor konden bezoekers tijdens de verbouwing, droog en al, gewoon op de locatie hun tankbeurt afrekenen en iets te eten of drinken kopen. Inmiddels is OK Eede weer ‘helemaal OK’ en kunnen bezoekers er 24/7 terecht voor Euro95, SuperPlus 98 Pure, X Drive Diesel, X-Drive Pure Diesel, LPG en AdBlue (foto). De bemande shop is volledig vernieuwd en biedt nu een breed aanbod aan eet- en drinkwaren en nonfoodproducten om mee te nemen voor thuis en onderweg.

Staelens

OK Eede werd in augustus 2018 gelijktijdig met nog twee andere tankstations overgenomen van John Staelens VOF. Spoedig hierna zijn de Staelens-tankstations omgekleurd naar OK. Met de laatste vernieuwing biedt OK Eede nu dus een hagelnieuwe shop, toiletfaciliteiten en bandenpomp. Een betaalzuil op het terrein maakt dat er 24/7 kan worden getankt.

Honderd

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. Met de overname eind maart 2024 van Shell Diemen bereikte het bedrijf in Nederland de mijlpaal van honderd tankstations, zowel bemand als onbemand. Het bedrijf voert een in eigen huis ontwikkeld bakery-concept: OK Café. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.