Alle tankstations in Nederland met een Moments & More shop, krijgen Nozzle TV. Opdrachtgever Vissers Energy Group zegt met de service ‘voorop te willen lopen en te willen innoveren’. Nozzle TV is ontwikkeld door Smarter Nozzle en betreft 5,5 inch digitale beeldschermen op het brandstofvulpistool.
'pomp krachtig medium'

Alle tankstations met een Moments & More shop krijgen Nozzle TV

Eigenaar Pascal Van Nisselroy van Smarter Nozzle (l.) en CEO Gerbert Vissers van Vissers Energy Group. Foto: Smarter Nozzle, 2024

Alle tankstations in Nederland met een Moments & More shop, krijgen Nozzle TV. Opdrachtgever Vissers Energy Group zegt met de service ‘voorop te willen lopen en te willen innoveren’. Nozzle TV is ontwikkeld door Smarter Nozzle en betreft 5,5 inch digitale beeldschermen op het brandstofvulpistool.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.