In TotalEnergies Reeuwijk, even voorbij de afrit ‘Bodegraven’ aan de snelweg A12, is vrijdag de derde Circle K tankshop van Nederland geopend. Na de opening van de eerste drie vestigingen, gaat de door Circle K uitgevoerde vernieuwingsoperatie nu een volgende fase in. In totaal krijgen 128 ‘coco’ tankstations in Nederland de shopformule.
'nieuwe fase gaat in'

Derde Circle K van Nederland geopend in TotalEnergies Reeuwijk

Nu Circle K in Nederland drie tankstations naar de shopformule heeft omgebouwd, gaat er een nieuwe fase in. Foto: ProMedia, 2024

In TotalEnergies Reeuwijk, even voorbij de afrit ‘Bodegraven’ aan de snelweg A12, is vrijdag de derde Circle K tankshop van Nederland geopend. Na de opening van de eerste drie vestigingen, gaat de door Circle K uitgevoerde vernieuwingsoperatie nu een volgende fase in. In totaal moeten 128 ‘coco’ tankstations in Nederland de shopformule gaan krijgen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Derde Circle K van Nederland geopend in TotalEnergies Reeuwijk | TankPro.nl
In TotalEnergies Reeuwijk, even voorbij de afrit ‘Bodegraven’ aan de snelweg A12, is vrijdag de derde Circle K tankshop van Nederland geopend. Na de opening van de eerste drie vestigingen, gaat de door Circle K uitgevoerde vernieuwingsoperatie nu een volgende fase in. In totaal krijgen 128 ‘coco’ tankstations in Nederland de shopformule.
'nieuwe fase gaat in'

Derde Circle K van Nederland geopend in TotalEnergies Reeuwijk

Nu Circle K in Nederland drie tankstations naar de shopformule heeft omgebouwd, gaat er een nieuwe fase in. Foto: ProMedia, 2024

In TotalEnergies Reeuwijk, even voorbij de afrit ‘Bodegraven’ aan de snelweg A12, is vrijdag de derde Circle K tankshop van Nederland geopend. Na de opening van de eerste drie vestigingen, gaat de door Circle K uitgevoerde vernieuwingsoperatie nu een volgende fase in. In totaal moeten 128 ‘coco’ tankstations in Nederland de shopformule gaan krijgen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.