De Belgische shopformule Comme Chez Nous blijft in België het aantal shops bij tankstations uitbreiden. Deze week werd de voormalige shop bij het Maes Energy & Mobility tankstation in Kampenhout vernieuwd geopend als 38e Comme Chez Nous.
'bijna bij 40'

Weer uitbreiding voor shopformule Comme Chez Nous in België

Met de opening bij het Maes-tankstation in Kampenhout komt Comme Chez Nous in België op 38 zelfstandige shops bij tankstations. Foto: Comme Chez Nous, 2023

De Belgische shopformule Comme Chez Nous blijft in België het aantal shops dat het bij tankstations heeft uitbreiden. Deze week werd de voormalige shop bij het Maes Energy & Mobility tankstation in Kampenhout vernieuwd geopend als 38e Comme Chez Nous.

De onopvallende tankshop bij het Maes-tankstation aan de Leuvensesteenweg in Kampenhout, tussen Leuven en Mechelen, is vernieuwd naar een in een zwart-rode uitstraling gestoken luxe Comme Chez Nous (foto). De tankshop in Kampenhout is niet alleen de nieuwste, het is ook een van de grootste shops van de shopformule tot nu toe. Daarbij is het de vijfde Comme Chez Nous in Vlaams-Brabant. Het concept biedt automobilisten luxe shops waarin ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren centraal staan. Op de menukaart staan onder meer broodjes, specials, hot snacks, wraps, panini’s, salades, koeken, desserts en baristakoffie.

Met de opening in Kampenhout komt de Belgische shopformule op 38 vestigingen. Er is sprake van een snelle groei, want in januari 2021 stond de teller nog op zestien Comme Chez Nous locaties.

Vers

Comme Chez Nous zit in tankstations aan drukke doorgaande wegen en tegelijkertijd op locaties met een sterke buurtfunctie, vandaar dat ook wijn, gedistilleerd en delicatessen onderdeel van het aanbod zijn. De vestigingen van Comme Chez Nous in Vlaamse tankstations verschillen sterk in grootte en indeling. Zo hebben sommigen als shop-in-shop een Deliway ‘Have a tasty break’ counter voor broodjes en snacks. Soms is er ook de combinatie met een minimarket.

Zoals bij ons

Comme Chez Nous, wat letterlijk vertaald ‘zoals bij ons’ of ‘zoals thuis’ betekent, is een gemaksconcept dat vanuit het hoofdkantoor in Brecht wordt uitgerold over verschillende tankstationformules. Zo zijn de vestigingen onder meer te vinden bij tankstations van ESSO, ESSO Express, PMO, OCTA+, Maes en Gabriëls. Het motto van de formule, prominent op de gevel van elke tanklocatie te vinden, is ‘Shop and stay or take away’. Comme Chez Nous wil bezoekers zeven dagen in de week de mogelijkheid bieden om een aangenaam pauzemoment in te lassen of snel dat verfrissende drankje of lekkere snack voor onderweg te kopen. ‘Onze missie bestaat erin iedereen met een goed gevoel terug op pad te sturen’, aldus Comme Chez Nous.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Weer uitbreiding voor shopformule Comme Chez Nous in België | TankPro.nl
De Belgische shopformule Comme Chez Nous blijft in België het aantal shops bij tankstations uitbreiden. Deze week werd de voormalige shop bij het Maes Energy & Mobility tankstation in Kampenhout vernieuwd geopend als 38e Comme Chez Nous.
'bijna bij 40'

Weer uitbreiding voor shopformule Comme Chez Nous in België

Met de opening bij het Maes-tankstation in Kampenhout komt Comme Chez Nous in België op 38 zelfstandige shops bij tankstations. Foto: Comme Chez Nous, 2023

De Belgische shopformule Comme Chez Nous blijft in België het aantal shops dat het bij tankstations heeft uitbreiden. Deze week werd de voormalige shop bij het Maes Energy & Mobility tankstation in Kampenhout vernieuwd geopend als 38e Comme Chez Nous.

De onopvallende tankshop bij het Maes-tankstation aan de Leuvensesteenweg in Kampenhout, tussen Leuven en Mechelen, is vernieuwd naar een in een zwart-rode uitstraling gestoken luxe Comme Chez Nous (foto). De tankshop in Kampenhout is niet alleen de nieuwste, het is ook een van de grootste shops van de shopformule tot nu toe. Daarbij is het de vijfde Comme Chez Nous in Vlaams-Brabant. Het concept biedt automobilisten luxe shops waarin ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren centraal staan. Op de menukaart staan onder meer broodjes, specials, hot snacks, wraps, panini’s, salades, koeken, desserts en baristakoffie.

Met de opening in Kampenhout komt de Belgische shopformule op 38 vestigingen. Er is sprake van een snelle groei, want in januari 2021 stond de teller nog op zestien Comme Chez Nous locaties.

Vers

Comme Chez Nous zit in tankstations aan drukke doorgaande wegen en tegelijkertijd op locaties met een sterke buurtfunctie, vandaar dat ook wijn, gedistilleerd en delicatessen onderdeel van het aanbod zijn. De vestigingen van Comme Chez Nous in Vlaamse tankstations verschillen sterk in grootte en indeling. Zo hebben sommigen als shop-in-shop een Deliway ‘Have a tasty break’ counter voor broodjes en snacks. Soms is er ook de combinatie met een minimarket.

Zoals bij ons

Comme Chez Nous, wat letterlijk vertaald ‘zoals bij ons’ of ‘zoals thuis’ betekent, is een gemaksconcept dat vanuit het hoofdkantoor in Brecht wordt uitgerold over verschillende tankstationformules. Zo zijn de vestigingen onder meer te vinden bij tankstations van ESSO, ESSO Express, PMO, OCTA+, Maes en Gabriëls. Het motto van de formule, prominent op de gevel van elke tanklocatie te vinden, is ‘Shop and stay or take away’. Comme Chez Nous wil bezoekers zeven dagen in de week de mogelijkheid bieden om een aangenaam pauzemoment in te lassen of snel dat verfrissende drankje of lekkere snack voor onderweg te kopen. ‘Onze missie bestaat erin iedereen met een goed gevoel terug op pad te sturen’, aldus Comme Chez Nous.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.