In het Gelderse Oene is aan de Eperweg een nieuw Fieten Olie tankstation geopend. Hiervoor een onbemande ‘Haan Tank & Pin’ is de nieuwste Fieten Olie de 62e tanklocatie in het netwerk. Het bedrijf uit Hollandscheveld is hard op weg naar 75 tankstations in totaal.
snelle groei

Fieten Olie neemt Haan-tankstation Oene over; bedrijf dichtbij 75 locaties

Met de opening in Oene komt Fieten Olie op vijf tankstations in de provincie Gelderland. Foto: Fieten Olie, 2023

In het Gelderse Oene is aan de Eperweg een nieuw Fieten Olie tankstation geopend. Hiervoor een onbemande ‘Haan Tank & Pin’ is de nieuwste Fieten Olie de 62e tanklocatie in het netwerk. Het bedrijf uit Hollandscheveld is hard op weg naar 75 tankstations in totaal.

Na vorige week in Venray de eerste Fieten Olie in de provincie Limburg te hebben geopend, is nu in het Gelderse Oene een nieuwe Fieten Olie gerealiseerd. De onbemande tanklocatie toonde hiervoor de uitstraling van Haan Tank & Pin, tot het station op 29 september door Fieten Olie werd overgenomen van De Haan Minerale Oliën. Na Velp, Doetinchem, Silvolde en Eerbeek is dit het vijfde tankstation van de formule in de provincie Gelderland. Op de locatie kan bij twee pompen Euro95 en diesel worden getankt.

Mijlpaal

Binnenkort kunnen consumenten er ook hun elektrische auto opladen, want er zal een laadpaal van Fieten Electric worden geplaatst. Voor vrachtwagens is de Fieten Olie in Oene te klein, daarvoor verwijst het bedrijf naar de tanklocaties in Eerbeek en ’s Heerenbroek. Fieten Olie is hard op weg naar de nieuwe mijlpaal van 75 tankstations in totaal: volgende week staat er weer een uitbreiding in de planning.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fieten Olie neemt Haan-tankstation Oene over; bedrijf dichtbij 75 locaties | TankPro.nl
In het Gelderse Oene is aan de Eperweg een nieuw Fieten Olie tankstation geopend. Hiervoor een onbemande ‘Haan Tank & Pin’ is de nieuwste Fieten Olie de 62e tanklocatie in het netwerk. Het bedrijf uit Hollandscheveld is hard op weg naar 75 tankstations in totaal.
snelle groei

Fieten Olie neemt Haan-tankstation Oene over; bedrijf dichtbij 75 locaties

Met de opening in Oene komt Fieten Olie op vijf tankstations in de provincie Gelderland. Foto: Fieten Olie, 2023

In het Gelderse Oene is aan de Eperweg een nieuw Fieten Olie tankstation geopend. Hiervoor een onbemande ‘Haan Tank & Pin’ is de nieuwste Fieten Olie de 62e tanklocatie in het netwerk. Het bedrijf uit Hollandscheveld is hard op weg naar 75 tankstations in totaal.

Na vorige week in Venray de eerste Fieten Olie in de provincie Limburg te hebben geopend, is nu in het Gelderse Oene een nieuwe Fieten Olie gerealiseerd. De onbemande tanklocatie toonde hiervoor de uitstraling van Haan Tank & Pin, tot het station op 29 september door Fieten Olie werd overgenomen van De Haan Minerale Oliën. Na Velp, Doetinchem, Silvolde en Eerbeek is dit het vijfde tankstation van de formule in de provincie Gelderland. Op de locatie kan bij twee pompen Euro95 en diesel worden getankt.

Mijlpaal

Binnenkort kunnen consumenten er ook hun elektrische auto opladen, want er zal een laadpaal van Fieten Electric worden geplaatst. Voor vrachtwagens is de Fieten Olie in Oene te klein, daarvoor verwijst het bedrijf naar de tanklocaties in Eerbeek en ’s Heerenbroek. Fieten Olie is hard op weg naar de nieuwe mijlpaal van 75 tankstations in totaal: volgende week staat er weer een uitbreiding in de planning.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.