Primeur Fieten Olie: met opening in Nijverdal komt formule er op vier tankstations
bijna op 60

Primeur: met opening in Nijverdal komt Fieten Olie er op vier tankstations

Na de twee tankstations aan de Smidsweg en een aan de Benjamin Franklinstraat, heeft Fieten Olie deze week aan de Handelsweg het vierde tankstation van de formule in Nijverdal geopend. Foto: Fieten Olie, 2023

Er zijn een aantal plaatsen in Nederland waar Fieten Olie twee tankstations heeft, maar er was er tot op heden niet een met vier. Tot nu, want met de opening van een onbemande pomp aan de Handelsweg in Nijverdal komt Fieten Olie in de Overijssselse plaats op vier tankstations.

Na de twee tankstations aan de Smidsweg en een aan de Benjamin Franklinstraat, heeft Fieten Olie deze week aan de Handelsweg het vierde tankstation van de formule in Nijverdal geopend (foto). Hiermee komt Fieten Olie in Nederland op 68 tankstations in totaal. Als enige van de vier locaties in de Overijsselse plaats kunnen automobilisten er HVO100 tanken. Daarnaast wordt er Euro95, diesel en AdBlue geboden. Een prijspaal maakt het mogelijk dat er 24/7 kan worden getankt. Volgens het bedrijf uit Hollandscheveld is het tankstation inmiddels omgekleurd in de frisse en herkenbare kleuren van Fieten Olie.

Bijna 60

De opening in Nijverdal volgt een week na de opening van een Fieten Olie in het Friese Kollumerpomp. Met de zeer snelle uitbreiding van het netwerk is Fieten Olie in Nederland nog maar twee tankstations verwijderd van de mijlpaal van zestig tankstations. Fieten Olie nam in juli vorig jaar tankstation ‘De Birkt’ aan de Birkstraat in Soest (U) over waarmee het bedrijf uit Hollandscheveld de mijlpaal van vijftig tankstations bereikte. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer tankstations te willen openen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Primeur: met opening in Nijverdal komt Fieten Olie er op vier tankstations | TankPro.nl
Primeur Fieten Olie: met opening in Nijverdal komt formule er op vier tankstations
bijna op 60

Primeur: met opening in Nijverdal komt Fieten Olie er op vier tankstations

Na de twee tankstations aan de Smidsweg en een aan de Benjamin Franklinstraat, heeft Fieten Olie deze week aan de Handelsweg het vierde tankstation van de formule in Nijverdal geopend. Foto: Fieten Olie, 2023

Er zijn een aantal plaatsen in Nederland waar Fieten Olie twee tankstations heeft, maar er was er tot op heden niet een met vier. Tot nu, want met de opening van een onbemande pomp aan de Handelsweg in Nijverdal komt Fieten Olie in de Overijssselse plaats op vier tankstations.

Na de twee tankstations aan de Smidsweg en een aan de Benjamin Franklinstraat, heeft Fieten Olie deze week aan de Handelsweg het vierde tankstation van de formule in Nijverdal geopend (foto). Hiermee komt Fieten Olie in Nederland op 68 tankstations in totaal. Als enige van de vier locaties in de Overijsselse plaats kunnen automobilisten er HVO100 tanken. Daarnaast wordt er Euro95, diesel en AdBlue geboden. Een prijspaal maakt het mogelijk dat er 24/7 kan worden getankt. Volgens het bedrijf uit Hollandscheveld is het tankstation inmiddels omgekleurd in de frisse en herkenbare kleuren van Fieten Olie.

Bijna 60

De opening in Nijverdal volgt een week na de opening van een Fieten Olie in het Friese Kollumerpomp. Met de zeer snelle uitbreiding van het netwerk is Fieten Olie in Nederland nog maar twee tankstations verwijderd van de mijlpaal van zestig tankstations. Fieten Olie nam in juli vorig jaar tankstation ‘De Birkt’ aan de Birkstraat in Soest (U) over waarmee het bedrijf uit Hollandscheveld de mijlpaal van vijftig tankstations bereikte. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer tankstations te willen openen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.