Op een van de drie TotalEnergies-tankstations in het netwerk van het Friese HOS Oil kunnen consumenten sinds deze week zelf ruitenwisservloeistof tappen bij een automaat op het terrein. De tapinstallatie moet het gebruik van de milieuonvriendelijke losse plastic cans tegengaan.
'veel milieuvriendelijker'

Nu zelf ruitenwisservloeistof tappen bij TotalEnergies-tankstation HOS Oil

Op steeds meer tanklocaties in Nederland kunnen consumenten nu zelf een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof tanken, zoals nu ook bij HOS Oil. Foto: HOS Oil, 2024

Op een van de drie TotalEnergies-tankstations in het netwerk van het Friese HOS Oil kunnen consumenten sinds deze week zelf ruitenwisservloeistof tappen bij een automaat op het terrein. De tapinstallatie moet het gebruik van de milieuonvriendelijke losse plastic cans tegengaan.

Het verminderen van het gebruik van plastic is een belangrijke stap in de richting van een duurzame wereld, meldt HOS Oil. Een mooie manier om dit te doen, is om je ruitensproeier te tanken op een van onze locaties. De installatie maakt het voor consumenten mogelijk snel, gemakkelijk en vooral milieubewust een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof te tappen. Een groeiend aantal bedrijven actief in de tankstationbranche biedt de service aan. Hieronder zijn onder meer Fieten Olie, AVIA Vollenhoven en Guliker. Ook Shell gaat het binnenkort op tanklocaties voor bezoekers mogelijk maken er zelf ruitenwisservloeistof te tanken.

Antwoord

De zelftapsysteem wil een antwoord bieden tegen het gebruik van de milieuonvriendelijke losse plastic cans die in veel tankstations worden aangeboden. De installatie maakt het mogelijk zelf tegen een scherpe prijs een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof te tanken. Betalen gebeurt bij HOS Oil per liter, met een bankpas of smartphone.

HOS Oil exploiteert drie TotalEnergies-tankstations. Deze zijn te vinden in de Friese dorpen Boelenslaan, Kollumerzwaag en Surhuisterveen. Daarnaast verkoopt HOS Oil onder andere brandstoffen aan wederverkopers en zakelijke eindverbruikers.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nu zelf ruitenwisservloeistof tappen bij TotalEnergies-tankstation HOS Oil | TankPro.nl
Op een van de drie TotalEnergies-tankstations in het netwerk van het Friese HOS Oil kunnen consumenten sinds deze week zelf ruitenwisservloeistof tappen bij een automaat op het terrein. De tapinstallatie moet het gebruik van de milieuonvriendelijke losse plastic cans tegengaan.
'veel milieuvriendelijker'

Nu zelf ruitenwisservloeistof tappen bij TotalEnergies-tankstation HOS Oil

Op steeds meer tanklocaties in Nederland kunnen consumenten nu zelf een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof tanken, zoals nu ook bij HOS Oil. Foto: HOS Oil, 2024

Op een van de drie TotalEnergies-tankstations in het netwerk van het Friese HOS Oil kunnen consumenten sinds deze week zelf ruitenwisservloeistof tappen bij een automaat op het terrein. De tapinstallatie moet het gebruik van de milieuonvriendelijke losse plastic cans tegengaan.

Het verminderen van het gebruik van plastic is een belangrijke stap in de richting van een duurzame wereld, meldt HOS Oil. Een mooie manier om dit te doen, is om je ruitensproeier te tanken op een van onze locaties. De installatie maakt het voor consumenten mogelijk snel, gemakkelijk en vooral milieubewust een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof te tappen. Een groeiend aantal bedrijven actief in de tankstationbranche biedt de service aan. Hieronder zijn onder meer Fieten Olie, AVIA Vollenhoven en Guliker. Ook Shell gaat het binnenkort op tanklocaties voor bezoekers mogelijk maken er zelf ruitenwisservloeistof te tanken.

Antwoord

De zelftapsysteem wil een antwoord bieden tegen het gebruik van de milieuonvriendelijke losse plastic cans die in veel tankstations worden aangeboden. De installatie maakt het mogelijk zelf tegen een scherpe prijs een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof te tanken. Betalen gebeurt bij HOS Oil per liter, met een bankpas of smartphone.

HOS Oil exploiteert drie TotalEnergies-tankstations. Deze zijn te vinden in de Friese dorpen Boelenslaan, Kollumerzwaag en Surhuisterveen. Daarnaast verkoopt HOS Oil onder andere brandstoffen aan wederverkopers en zakelijke eindverbruikers.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.