Nederland is hard op weg om het op een na duurste land ter wereld te worden als het gaat om een liter benzine aan de pomp. De laatste twee jaar bivakkeert ons land steevast in de top 10 van de wereld als het gaat om de prijs van een Euro95. Per 1 januari 2025 staat er echter een nieuwe forse accijnsverhoging en ook nog een prijscorrectie waardoor de brandstofprijzen nieuwe recordhoogten kunnen bereiken.
Nieuwe accijnsverhoging

Nederland stevent af op één na hoogste benzineprijs ter wereld

Nederland bivakkeert al twee jaar in de top 10 van duurste landen als het gaat om de brandstofprijzen aan de pomp. Foto: Shutterstock, 2024

Nederland is hard op weg om het op één na duurste land ter wereld te worden als het gaat om een liter benzine aan de pomp. Op dit moment de nummer 5 van de wereld, hoort ons land al twee jaar bij de tien duurste als het gaat om de prijs van een liter Euro95. Per 1 januari 2025 staat er echter een nieuwe forse accijnsverhoging en ook nog een prijscorrectie op stapel waardoor de brandstofprijzen in ons land nieuwe recordhoogten kunnen bereiken.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nederland stevent af op één na hoogste benzineprijs ter wereld | TankPro.nl
Nederland is hard op weg om het op een na duurste land ter wereld te worden als het gaat om een liter benzine aan de pomp. De laatste twee jaar bivakkeert ons land steevast in de top 10 van de wereld als het gaat om de prijs van een Euro95. Per 1 januari 2025 staat er echter een nieuwe forse accijnsverhoging en ook nog een prijscorrectie waardoor de brandstofprijzen nieuwe recordhoogten kunnen bereiken.
Nieuwe accijnsverhoging

Nederland stevent af op één na hoogste benzineprijs ter wereld

Nederland bivakkeert al twee jaar in de top 10 van duurste landen als het gaat om de brandstofprijzen aan de pomp. Foto: Shutterstock, 2024

Nederland is hard op weg om het op één na duurste land ter wereld te worden als het gaat om een liter benzine aan de pomp. Op dit moment de nummer 5 van de wereld, hoort ons land al twee jaar bij de tien duurste als het gaat om de prijs van een liter Euro95. Per 1 januari 2025 staat er echter een nieuwe forse accijnsverhoging en ook nog een prijscorrectie op stapel waardoor de brandstofprijzen in ons land nieuwe recordhoogten kunnen bereiken.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.