Fieten Olie had al tankstations in tien provincies in Nederland, maar Limburg ontbrak nog. Tot nu, want het bedrijf uit Hollandscheveld opende deze week een nieuw tankstation aan de De Voorde in Oostrum, even ten oosten van Venray.
nu 61 stations

Eindelijk: nu heeft Fieten Olie ook een tankstation in de provincie Limburg

Met de opening van een nieuwe Fieten Olie in het Limburgse Venray komt het bedrijf uit Hollandscheveld op 61 tanklocaties. Foto: Fieten Olie, 2023

Fieten Olie had al tankstations in tien provincies in Nederland, maar Limburg ontbrak nog. Tot nu, want het bedrijf uit Hollandscheveld opende deze week een nieuw tankstation aan de De Voorde in Oostrum, even ten oosten van Venray.

Het nieuwste tankstation op steenworp afstand van de snelweg A73 en vlakbij de op- en afrit ‘Venray’ is de eerste locatie van Fieten Olie in de provincie Limburg (foto). Hiermee breidt het bedrijf niet alleen het netwerk verder uit, met uitzondering van Zeeland heeft het nu ook tenminste één eigen tankstation in elke provincie operationeel of op de planning staan. Het tankstation in Venray is onbemand en beschikt over vier pompeilanden.

Ruitenwisservloeistof tappen

Klanten kunnen op de locatie Euro95, Super98, diesel, HVO 100 en AdBlue tanken. De locatie beschikt over reguliere pompen én highspeedpompen voor vrachtwagens. Ook is er een bandenpomp en kunnen automobilisten er binnenkort terecht om, heel innovatief, zonder gebruik te maken van milieuvervuilende losse plastic cans zelf ruitenwisservloeistof bijvullen. Afrekenen kan 24/7 met een bankpas en een hele serie aan andere kaartsoorten.
Met de opening in Venray is Fieten Olie in Nederland op een netwerk van in totaal 61 tankstations gekomen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eindelijk: nu heeft Fieten Olie ook een tankstation in de provincie Limburg | TankPro.nl