Argos Hoyer tankkaart

VARO Energy maakt betalen met tankpas Hoyer bij Argos-stations mogelijk

Foto: Argos

Klanten met een tankpas van het Duitse Hoyer kunnen nu ook tanken bij 167 Nederlandse stations van Argos, onderdeel van VARO Energy Retail. Door de samenwerking tussen de bedrijven wordt het internationale netwerk van de zakelijke tankpas verder uitgebreid en kan Argos meer klanten verwelkomen bij haar tankstations. 

Hoyer, dat in Duitsland zo’n tweehonderd tankstations heeft, meldt dat het team blij is met de overeenkomst en over het feit dat het netwerk voor de klanten aanzienlijk uitgebreid is. Intussen telt dit netwerk meer dan 2.400 locaties.

The Fuel Company

Eerder dit jaar ging VARO Energy ook al een samenwerking aan met The Fuel Company en eind 2021 maakte het bedrijf een nieuwe overeenkomst bekend tussen Argos en het Duitse LOGPAY. The Fuel Company meldt overigens op zijn beurt dat het derde kwartaal voor de onderneming begint met de toevoeging van ruim vijfhonderd stations aan het tankkaartnetwerk, waaronder die van TinQ.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

VARO Energy maakt betalen met tankpas Hoyer bij Argos-stations mogelijk | TankPro.nl
Argos Hoyer tankkaart

VARO Energy maakt betalen met tankpas Hoyer bij Argos-stations mogelijk

Foto: Argos

Klanten met een tankpas van het Duitse Hoyer kunnen nu ook tanken bij 167 Nederlandse stations van Argos, onderdeel van VARO Energy Retail. Door de samenwerking tussen de bedrijven wordt het internationale netwerk van de zakelijke tankpas verder uitgebreid en kan Argos meer klanten verwelkomen bij haar tankstations. 

Hoyer, dat in Duitsland zo’n tweehonderd tankstations heeft, meldt dat het team blij is met de overeenkomst en over het feit dat het netwerk voor de klanten aanzienlijk uitgebreid is. Intussen telt dit netwerk meer dan 2.400 locaties.

The Fuel Company

Eerder dit jaar ging VARO Energy ook al een samenwerking aan met The Fuel Company en eind 2021 maakte het bedrijf een nieuwe overeenkomst bekend tussen Argos en het Duitse LOGPAY. The Fuel Company meldt overigens op zijn beurt dat het derde kwartaal voor de onderneming begint met de toevoeging van ruim vijfhonderd stations aan het tankkaartnetwerk, waaronder die van TinQ.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.