VARO Energy gaat samenwerking aan met The Fuel Company

VARO Energy Retail en The Fuel Company (TFC) hebben een samenwerking aangekondigd. Door die overeenkomst kunnen gebruikers van de TFC card nu ook terecht bij de ruim tweehonderd Argos-tankstations die ons land rijk is. 

“We zijn blij met deze samenwerking en hopen zo nog meer klanten op ons tankstationnetwerk te mogen ontmoeten”, aldus manager cards bij VARO Energy Arend Nieboer. Gebruikers van de Argos tankpas kunnen nu bovendien hun tank vullen bij het tankstation van TFC aan de Amsterdamstraat in het Belgische Meer.

Europees netwerk

Met de TFC Card kan inmiddels bij zo’n duizend tankstations in Nederland getankt worden. In heel Europa gaat het om 28.000 stations in 34 landen, van Rusland tot Spanje. De zakelijke tankkaart van The Fuel Company richt zich op nationaal en international transport. Volgens het bedrijf uit Hengelo wordt het netwerk steeds verder uitgebreid met nieuwe stations en diensten.

De Argos-stations, al dan niet met shop, zijn verspreid door heel Nederland te vinden. Argos, onderdeel van VARO, streeft ernaar om haar netwerk in de komende periode verder uit te breiden. Naast eigen locaties beschikt het bedrijf over twee resellers: GP Groot brandstoffen en oliehandel en Van Kessel Olie, die tevens Argos-tankstations exploiteren.

Eind vorig jaar maakte VARO Energy ook een nieuwe overeenkomst bekend tussen Argos en het Duitse LOGPAY.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.