Logpay card Varo Energy

Betalen met LOGPAY Card nu ook mogelijk bij tankstations Argos en amiGo

Bron: Varo Energy

VARO Energy Retail en LOGPAY gaan een samenwerking aan, waarmee het laatstgenoemde bedrijf de eigen kaartacceptatie in Nederland verder uitbreidt. Houders van de LOGPAY Card krijgen nu ook toegang tot in totaal 176 Argos- en amiGo-tankstations in ons land. 

“LOGPAY is al één van onze partners op de Duitse markt. Onze Duitse collega’s waren zeer positief over deze samenwerking, dus was het voor ons een logische stap om deze samenwerking uit te breiden naar de Nederlandse markt”, zegt Arend Nieboer over de samenwerking. “We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking goed zal zijn voor beide organisaties”, vervolgt de manager cards van VARO Energy.

1.100 tankstations

Met de kaart kunnen klanten in heel Europa terecht voor verschillende diensten op het gebied van mobiliteit. “Het partnerschap met VARO Energy Retail is een volgende stap op weg om Europa’s meest toonaangevende aanbieder van betaaloplossingen in de mobiliteitssector te worden”, laat Jens Thorwarth, directeur van LOGPAY weten.

In Nederland biedt LOGPAY haar klanten nu toegang tot een netwerk van ongeveer 1.100 tankstations. De LOGPAY Card wordt geaccepteerd bij meer dan 19.000 tankstations in twintig landen in Europa. Elektrische voertuigen kunnen via de kaart bovendien opladen bij ongeveer 230.000 gecertificeerde oplaadpunten.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.