Uniti expo 2024, de mobiliteitsbeurs die in mei wordt gehouden in het Duitse Stuttgart, presenteert tijdens de komende editie een ‘future mobility lounge’. In het aparte beursgedeelte staan volgens de organisatie alle toekomstige, nieuwe energiebrengers centraal.
'inclusief koffiecafé'

Uniti expo presenteert op komende beurs ‘future mobility lounge’

De vijfde editie van de Uniti Expo wordt in mei gehouden in het Duitse Stuttgart. Foto: ProMedia, 2024

Uniti expo 2024, de mobiliteitsbeurs die in mei wordt gehouden in het Duitse Stuttgart, presenteert tijdens de komende editie een ‘future mobility lounge’. In het aparte beursgedeelte staan volgens de organisatie alle toekomstige, nieuwe energiebrengers centraal.

De future mobility lounge moet een overzicht gaan bieden van alle nieuwe, ‘groene’ en niet-fossiele energiebrengers waar personenauto’s en trucks in de toekomst op kunnen rijden. Te denken valt hierbij, aldus de beursorganisatie, aan elektrisch laden, LNG, CNG, LPG, waterstof, biobrandstoffen en e-brandstoffen. Naast alternatieve brandstoffen zal het gelijktijdig georganiseerde future mobility forum door middel van presentaties en congressen ingaan op opkomende trends in nieuwe mobiliteit. Volgens de beursorganisatie wordt de nieuwe lounge duizend vierkante meter groot en daarmee bijna drie keer zo groot als het themapaviljoen van de vorige editie. De lounge zal ook een groot koffiecafé met zitruimte bieden.

Toekomst

“Als Uniti expo hebben we de verantwoordelijkheid om altijd naar de toekomst te kijken”, zegt managing director Elmar Kühn van UNITI-Kraftstoff GmbH. “De lancering van onze nieuwe future mobility lounge weerspiegelt de transformatie die in onze sector op mondiale schaal plaatsvindt en stelt professionals in staat deel uit te maken van de toekomst die voor ons ligt.”
Uniti expo 2024 zal de vijfde editie van de beurs zijn en wordt van 14 tot en met 16 mei gehouden in Messe Stuttgart.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Uniti expo presenteert op komende beurs ‘future mobility lounge’ | TankPro.nl
Uniti expo 2024, de mobiliteitsbeurs die in mei wordt gehouden in het Duitse Stuttgart, presenteert tijdens de komende editie een ‘future mobility lounge’. In het aparte beursgedeelte staan volgens de organisatie alle toekomstige, nieuwe energiebrengers centraal.
'inclusief koffiecafé'

Uniti expo presenteert op komende beurs ‘future mobility lounge’

De vijfde editie van de Uniti Expo wordt in mei gehouden in het Duitse Stuttgart. Foto: ProMedia, 2024

Uniti expo 2024, de mobiliteitsbeurs die in mei wordt gehouden in het Duitse Stuttgart, presenteert tijdens de komende editie een ‘future mobility lounge’. In het aparte beursgedeelte staan volgens de organisatie alle toekomstige, nieuwe energiebrengers centraal.

De future mobility lounge moet een overzicht gaan bieden van alle nieuwe, ‘groene’ en niet-fossiele energiebrengers waar personenauto’s en trucks in de toekomst op kunnen rijden. Te denken valt hierbij, aldus de beursorganisatie, aan elektrisch laden, LNG, CNG, LPG, waterstof, biobrandstoffen en e-brandstoffen. Naast alternatieve brandstoffen zal het gelijktijdig georganiseerde future mobility forum door middel van presentaties en congressen ingaan op opkomende trends in nieuwe mobiliteit. Volgens de beursorganisatie wordt de nieuwe lounge duizend vierkante meter groot en daarmee bijna drie keer zo groot als het themapaviljoen van de vorige editie. De lounge zal ook een groot koffiecafé met zitruimte bieden.

Toekomst

“Als Uniti expo hebben we de verantwoordelijkheid om altijd naar de toekomst te kijken”, zegt managing director Elmar Kühn van UNITI-Kraftstoff GmbH. “De lancering van onze nieuwe future mobility lounge weerspiegelt de transformatie die in onze sector op mondiale schaal plaatsvindt en stelt professionals in staat deel uit te maken van de toekomst die voor ons ligt.”
Uniti expo 2024 zal de vijfde editie van de beurs zijn en wordt van 14 tot en met 16 mei gehouden in Messe Stuttgart.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.