De Pooter Olie uit het Zeeuwse Terneuzen heeft zich aangesloten bij Zeeland Connect, de organisatie die overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen verbindt met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken.
'kennismaken én leren'

De Pooter Olie sluit zich aan bij Zeeland Connect: ‘Expertise delen’

“Het is voor De Pooter Olie belangrijk om aangesloten te zijn bij Zeeland Connect”, zegt directeur Joost de Pooter. Foto: Zeeland Connect, 2024

De Pooter Olie uit het Zeeuwse Terneuzen heeft zich aangesloten bij Zeeland Connect, de organisatie die overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen verbindt met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken.

“Het is voor De Pooter Olie belangrijk om aangesloten te zijn bij Zeeland Connect”, zegt directeur Joost de Pooter. “Hierdoor blijven we verbonden met overheden en kennisinstellingen met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken. Daarnaast dragen we bij aan de Groene Waterstofketen Zeeuws-Vlaanderen waarbij ons Texaco-tankstation aan de Beneluxweg in Terneuzen omgebouwd zal worden tot een waterstoftankstation. Aangezien wij een belangrijke speler in de markt zijn voor zowel Zeeland als België, willen we onze expertises en ervaringen graag delen. Uiteraard willen we daarnaast ook kennismaken én leren van de andere aangesloten logistieke ondernemers.” De Pooter Olie is daarnaast ook aan boord gestapt binnen het project Groene Waterstofketen Kanaalzone. “We kijken uit naar de samenwerking en gezamenlijke inzet voor de logistiek in Zeeland”, aldus De Pooter.

Familiebedrijf

Familie De Pooter startte in 1983 met de exploitatie van het Texaco-tankstation in Terneuzen. Precies 40 jaar later is hier onder de naam GO Easy een nieuwe shop, luifel én in eigen huis ontwikkeld foodconcept gerealiseerd. De Pooter Olie is een van de belangrijkste leveranciers van brandstoffen, gas en smeermiddelen aan bedrijven in zuidwest Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf exploiteert en bevoorraadt in totaal negentien tankstations: zeven bemande en twaalf onbemande tanklocaties volgens de formules Texaco en Firezone.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Pooter Olie sluit zich aan bij Zeeland Connect: ‘Expertise delen’ | TankPro.nl
De Pooter Olie uit het Zeeuwse Terneuzen heeft zich aangesloten bij Zeeland Connect, de organisatie die overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen verbindt met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken.
'kennismaken én leren'

De Pooter Olie sluit zich aan bij Zeeland Connect: ‘Expertise delen’

“Het is voor De Pooter Olie belangrijk om aangesloten te zijn bij Zeeland Connect”, zegt directeur Joost de Pooter. Foto: Zeeland Connect, 2024

De Pooter Olie uit het Zeeuwse Terneuzen heeft zich aangesloten bij Zeeland Connect, de organisatie die overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen verbindt met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken.

“Het is voor De Pooter Olie belangrijk om aangesloten te zijn bij Zeeland Connect”, zegt directeur Joost de Pooter. “Hierdoor blijven we verbonden met overheden en kennisinstellingen met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken. Daarnaast dragen we bij aan de Groene Waterstofketen Zeeuws-Vlaanderen waarbij ons Texaco-tankstation aan de Beneluxweg in Terneuzen omgebouwd zal worden tot een waterstoftankstation. Aangezien wij een belangrijke speler in de markt zijn voor zowel Zeeland als België, willen we onze expertises en ervaringen graag delen. Uiteraard willen we daarnaast ook kennismaken én leren van de andere aangesloten logistieke ondernemers.” De Pooter Olie is daarnaast ook aan boord gestapt binnen het project Groene Waterstofketen Kanaalzone. “We kijken uit naar de samenwerking en gezamenlijke inzet voor de logistiek in Zeeland”, aldus De Pooter.

Familiebedrijf

Familie De Pooter startte in 1983 met de exploitatie van het Texaco-tankstation in Terneuzen. Precies 40 jaar later is hier onder de naam GO Easy een nieuwe shop, luifel én in eigen huis ontwikkeld foodconcept gerealiseerd. De Pooter Olie is een van de belangrijkste leveranciers van brandstoffen, gas en smeermiddelen aan bedrijven in zuidwest Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf exploiteert en bevoorraadt in totaal negentien tankstations: zeven bemande en twaalf onbemande tanklocaties volgens de formules Texaco en Firezone.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.