Argos en Tango samenwerking

Argos en Tango voegen elkaars locaties toe aan tankkaartnetwerk

Klanten van Argos Tankstations kunnen hun tankpas nu gebruiken bij de locaties van Tango Tankstations en vice versa. Door de samenwerking krijgen de tankpashouders van de twee bedrijven de mogelijkheid om met dezelfde pas te tanken in een groter netwerk. 

Een belangrijk onderdeel van een goede service is een grote landelijke dekking, geloven ze bij de twee tankstationketens. Om die reden sloten de partijen al samenwerkingen met verschillende andere merken om het netwerk van de zakelijke tankpassen te vergroten, en nu doen ze dat ook met elkaar. Voor de klanten met een Argos Tankpas betekent de samenwerking concreet dat zij de kaart inmiddels kunnen gebruiken bij ruim 830 locaties. Voor tankpashouders van Tango zijn dit nu ruim 1200 locaties door heel Nederland.

Meer locaties

Binnenkort worden nog meer Argos-tankstations toegevoegd aan de samenwerking. Op welke tankstations de tankpassen geaccepteerd worden, vinden tankpashouders terug in de apps en op de websites van de twee bedrijven.

Tango, onderdeel van Kuwait Petroleum Corporation heeft in Nederland 199 onbemande tankstations. Argos maakt deel uit van VARO Energy en beschikt over een groeiend netwerk van ruim 200 tankstations, al dan niet met shop, verspreid door heel Nederland.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.