Argos en Tango samenwerking

Argos en Tango voegen elkaars locaties toe aan tankkaartnetwerk

Klanten van Argos Tankstations kunnen hun tankpas nu gebruiken bij de locaties van Tango Tankstations en vice versa. Door de samenwerking krijgen de tankpashouders van de twee bedrijven de mogelijkheid om met dezelfde pas te tanken in een groter netwerk. 

Een belangrijk onderdeel van een goede service is een grote landelijke dekking, geloven ze bij de twee tankstationketens. Om die reden sloten de partijen al samenwerkingen met verschillende andere merken om het netwerk van de zakelijke tankpassen te vergroten, en nu doen ze dat ook met elkaar. Voor de klanten met een Argos Tankpas betekent de samenwerking concreet dat zij de kaart inmiddels kunnen gebruiken bij ruim 830 locaties. Voor tankpashouders van Tango zijn dit nu ruim 1200 locaties door heel Nederland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.