Tango-tankstation Leiderdorp HVO100

Eerste Tango-locatie start met verkoop HVO100

Het eerste tankstation in het netwerk van Tango is gestart met de verkoop van HVO100. Het station aan de Touwbaan in Leiderdorp breidt het assortiment uit met de duurzame brandstof. Binnenkort volgt ook de installatie van een pomp voor AdBlue op het terrein.

Hydrotreated Vegetable Oil, ook wel HVO100 genoemd, is volgens Tango een volledig fossielvrije brandstof. Met het product zou een CO2-reductie tot wel 90 procent behaald kunnen worden. Door het aanbieden van HVO100 wil Tango inspelen op de groeiende vraag naar het product in de zakelijke markt. In de regio neemt de interesse toe, omdat bedrijven zoals PostNL hun wagenpark willen vergroenen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.