Tango Den Haag tankstation

Tango opent tweede locatie in Den Haag

Tango opende dinsdag een nieuw tankstation aan de Prinses Beatrixlaan in Den Haag. De locatie in Bezuidenhout is de tweede van Tango in de stad. Naast snelladers kunnen klanten onder de luifel ook terecht voor AdBlue. 

Het tankstation werd de afgelopen maanden omgebouwd van bemande pomp naar onbemande Tango-locatie. “Vorig jaar zijn wij begonnen met het openen van de eerste elektrische laadstations in Nederland. Met de opening van dit station in Den Haag bieden we nu ook in de Randstad snellaadpunten en op termijn zullen er nog veel meer elektrische laadstations volgen’’, zegt Willem van Breugel van Q8. ‘’Zo verbreden wij ons mobiliteitsaanbod stap voor stap”, aldus de business developer elektrische mobiliteit.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.