Na een omvangrijke, drie weken durende verbouwing, is het Texaco-tankstation aan de Glacisweg in het Zeeuws-Vlaamse Hulst geopend met een GO Easy shop, de shopformule die door De Pooter Olie in eigen huis is ontwikkeld.
'services uitgebreid'

De Pooter Olie vernieuwt Texaco Hulst: ‘Indrukwekkende transformatie’

Het Texaco-tankstation in Hulst is door de Pooter Olie vernieuwd en biedt bezoekers nu een shop volgens de in eigen huis ontwikkelde formule GO Easy. Foto: De Pooter Olie, 2024

Na een omvangrijke, drie weken durende verbouwing, is het Texaco-tankstation aan de Glacisweg in het Zeeuws-Vlaamse Hulst geopend met een GO Easy shop, de shopformule die door De Pooter Olie in eigen huis is ontwikkeld. Het is de tweede Texaco van Nederland met een GO Easy.

De primeur voor het eerste tankstation in het netwerk van De Pooter Olie met een GO Easy tankshop was voor het Texaco-tankstation aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen. Hier opende het Zeeuwse bedrijf in mei 2023 de eerste GO Easy. Dit heeft nu een vervolg gekregen bij de Texaco aan de rand van het historische centrum van vestingstad Hulst. ‘We hebben ons tankstation volledig verbouwd en gemoderniseerd om met onze eigen shopformule GO Easy te voldoen aan de behoeften van onze klanten’, laat retail manager Iwan Mies van De Pooter Olie weten.

Openingsactie

Volgens Mies kunnen bezoekers in het vernieuwde station veel verwachten. ‘Om tegemoet te komen aan alle behoeften onderweg hebben we onze service uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar brandstof van topkwaliteit, heerlijke versnaperingen, of essentiële producten voor onderweg, we hebben het allemaal.’ In de nieuwe GO Easy stap je volgens Mies binnen in een moderne en comfortabele omgeving waar je kunt ontspannen terwijl je wacht. ‘Geniet bijvoorbeeld van een lekker kopje koffie aan de bar terwijl jouw auto wordt gewassen in de carwash.’
Tot het eind van deze week geldt bij het tankstation een openingsactie waarbij tankende bezoekers bij het rad van Texaco Hulst altijd een prijs winnen.

Familiebedrijf

Familie De Pooter startte in 1983 met de exploitatie van het Texaco tankstation in Terneuzen. Precies 40 jaar later is hier onder de naam GO Easy een nieuwe shop, luifel én in eigen huis ontwikkeld foodconcept gerealiseerd. De Pooter Olie is een van de belangrijkste leveranciers van brandstoffen, gas en smeermiddelen aan bedrijven in zuidwest Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf exploiteert en bevoorraadt in totaal negentien tankstations: zeven bemande en twaalf onbemande tanklocaties volgens de formules Texaco en Firezone.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Pooter Olie vernieuwt Texaco Hulst: ‘Indrukwekkende transformatie’ | TankPro.nl
Na een omvangrijke, drie weken durende verbouwing, is het Texaco-tankstation aan de Glacisweg in het Zeeuws-Vlaamse Hulst geopend met een GO Easy shop, de shopformule die door De Pooter Olie in eigen huis is ontwikkeld.
'services uitgebreid'

De Pooter Olie vernieuwt Texaco Hulst: ‘Indrukwekkende transformatie’

Het Texaco-tankstation in Hulst is door de Pooter Olie vernieuwd en biedt bezoekers nu een shop volgens de in eigen huis ontwikkelde formule GO Easy. Foto: De Pooter Olie, 2024

Na een omvangrijke, drie weken durende verbouwing, is het Texaco-tankstation aan de Glacisweg in het Zeeuws-Vlaamse Hulst geopend met een GO Easy shop, de shopformule die door De Pooter Olie in eigen huis is ontwikkeld. Het is de tweede Texaco van Nederland met een GO Easy.

De primeur voor het eerste tankstation in het netwerk van De Pooter Olie met een GO Easy tankshop was voor het Texaco-tankstation aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen. Hier opende het Zeeuwse bedrijf in mei 2023 de eerste GO Easy. Dit heeft nu een vervolg gekregen bij de Texaco aan de rand van het historische centrum van vestingstad Hulst. ‘We hebben ons tankstation volledig verbouwd en gemoderniseerd om met onze eigen shopformule GO Easy te voldoen aan de behoeften van onze klanten’, laat retail manager Iwan Mies van De Pooter Olie weten.

Openingsactie

Volgens Mies kunnen bezoekers in het vernieuwde station veel verwachten. ‘Om tegemoet te komen aan alle behoeften onderweg hebben we onze service uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar brandstof van topkwaliteit, heerlijke versnaperingen, of essentiële producten voor onderweg, we hebben het allemaal.’ In de nieuwe GO Easy stap je volgens Mies binnen in een moderne en comfortabele omgeving waar je kunt ontspannen terwijl je wacht. ‘Geniet bijvoorbeeld van een lekker kopje koffie aan de bar terwijl jouw auto wordt gewassen in de carwash.’
Tot het eind van deze week geldt bij het tankstation een openingsactie waarbij tankende bezoekers bij het rad van Texaco Hulst altijd een prijs winnen.

Familiebedrijf

Familie De Pooter startte in 1983 met de exploitatie van het Texaco tankstation in Terneuzen. Precies 40 jaar later is hier onder de naam GO Easy een nieuwe shop, luifel én in eigen huis ontwikkeld foodconcept gerealiseerd. De Pooter Olie is een van de belangrijkste leveranciers van brandstoffen, gas en smeermiddelen aan bedrijven in zuidwest Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf exploiteert en bevoorraadt in totaal negentien tankstations: zeven bemande en twaalf onbemande tanklocaties volgens de formules Texaco en Firezone.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.