Bouwbedrijven leggen op dit moment de laatste hand aan de allereerste bemande shop van het Europese snellaadbedrijf Fastned. De Fastned-shop waar dadelijk eet- en drinkwaren verkrijgbaar zullen zijn, opent in de eerste week van maart op de Vlaamse stopplaats en laadlocatie ‘Brecht’ aan de snelweg E19 even ten zuiden van Breda. Er is al een bijzonderheid bekend: de Fastned-shop heeft een wintertuin.
'totale ervaring'

Eindelijk: allereerste bemande Fastned-shop opent aan Vlaamse E19

Even ten zuiden van Breda aan de Vlaamse E19 opent in de eerste week van maart de allereerste bemande Fastned-shop; een opening waar door de branche reikhalzend naar wordt uitgekeken. Foto: Fastned, 2024

Bouwbedrijven leggen op dit moment de laatste hand aan de allereerste bemande shop van het Europese snellaadbedrijf Fastned. De Fastned-shop waar dadelijk eet- en drinkwaren verkrijgbaar zullen zijn, opent in de eerste week van maart de deuren op de Vlaamse stopplaats en laadlocatie ‘Brecht’ aan de snelweg E19 even ten zuiden van Breda. Er is al een bijzonderheid bekend: ’s werelds eerste Fastned-shop heeft een wintertuin.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eindelijk: allereerste bemande Fastned-shop opent aan Vlaamse E19 | TankPro.nl
Bouwbedrijven leggen op dit moment de laatste hand aan de allereerste bemande shop van het Europese snellaadbedrijf Fastned. De Fastned-shop waar dadelijk eet- en drinkwaren verkrijgbaar zullen zijn, opent in de eerste week van maart op de Vlaamse stopplaats en laadlocatie ‘Brecht’ aan de snelweg E19 even ten zuiden van Breda. Er is al een bijzonderheid bekend: de Fastned-shop heeft een wintertuin.
'totale ervaring'

Eindelijk: allereerste bemande Fastned-shop opent aan Vlaamse E19

Even ten zuiden van Breda aan de Vlaamse E19 opent in de eerste week van maart de allereerste bemande Fastned-shop; een opening waar door de branche reikhalzend naar wordt uitgekeken. Foto: Fastned, 2024

Bouwbedrijven leggen op dit moment de laatste hand aan de allereerste bemande shop van het Europese snellaadbedrijf Fastned. De Fastned-shop waar dadelijk eet- en drinkwaren verkrijgbaar zullen zijn, opent in de eerste week van maart de deuren op de Vlaamse stopplaats en laadlocatie ‘Brecht’ aan de snelweg E19 even ten zuiden van Breda. Er is al een bijzonderheid bekend: ’s werelds eerste Fastned-shop heeft een wintertuin.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.