In de bakeries van 150 Shell-tankstations, waaronder Shell Café, staat dit voorjaar de Aziatische keuken centraal. In het kader van de ‘Proef de wereldkeuken’ campagne heeft tweesterrenchef Dick Middelweerd drie Aziatische producten ontwikkeld die tijdelijk vanuit de bakeries verkrijgbaar zijn.
'bezoekers verrassen'

Shell zet Aziatische keuken centraal op 150 tankstations met bakery

De door sterrenchef Middelweerd ontwikkelde Aziatische producten, zijn dit voorjaar onder meer verkrijgbaar in vestigingen van Shell Café. Foto: ProMedia, 2024

In de bakeries van 150 Shell-tankstations, waaronder Shell Café, staat dit voorjaar de Aziatische keuken centraal. In het kader van de ‘Proef de wereldkeuken’ campagne heeft tweesterrenchef Dick Middelweerd drie Aziatische producten ontwikkeld die tijdelijk vanuit de bakeries verkrijgbaar zijn.

De campagne wordt driemaal per jaar georganiseerd waarvoor Shell steeds samenwerkt met bekende Nederlandse chefs. Eerder waren dit onder meer Soenil Bahadoer, Herman den Blijker en Ralph de Kok. Dit voorjaar is het Dick Middelweerd, chef-kok en mede-eigenaar van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre. Met het thema-assortiment wil de energiereus bezoekers in de bakery verrassen met verse en hoogwaardige producten. Middelweerd ontwikkelde voor verkoop vanuit de bakery een bun pekingeend, wrap kip hoisin en worstenbroodje teriyaki. Naast de specials van de chef neemt de energiebedrijf ook andere tijdelijke producten op in het assortiment, zoals Indonesische spekkoek en tropische sappen.

Shell De Lucht-Oost

‘Op deze manier laten we onze gasten kennismaken met smaken van over de hele wereld’, aldus Kees van Wezel, Head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail. Bezoekers van Shell De Lucht-Oost aan de A2 bij Zaltbommel kunnen op vrijdag 12 januari van 12.00 tot 13.30 uur chefkok Middelweerd ontmoeten en gratis het worstenbroodje teriyaki proeven. De nieuwe Aziatische producten zijn tot en met 7 mei van dit jaar verkrijgbaar bij 150 Shell-stations met een eigen bakkerij in Nederland.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell zet Aziatische keuken centraal op 150 tankstations met bakery | TankPro.nl
In de bakeries van 150 Shell-tankstations, waaronder Shell Café, staat dit voorjaar de Aziatische keuken centraal. In het kader van de ‘Proef de wereldkeuken’ campagne heeft tweesterrenchef Dick Middelweerd drie Aziatische producten ontwikkeld die tijdelijk vanuit de bakeries verkrijgbaar zijn.
'bezoekers verrassen'

Shell zet Aziatische keuken centraal op 150 tankstations met bakery

De door sterrenchef Middelweerd ontwikkelde Aziatische producten, zijn dit voorjaar onder meer verkrijgbaar in vestigingen van Shell Café. Foto: ProMedia, 2024

In de bakeries van 150 Shell-tankstations, waaronder Shell Café, staat dit voorjaar de Aziatische keuken centraal. In het kader van de ‘Proef de wereldkeuken’ campagne heeft tweesterrenchef Dick Middelweerd drie Aziatische producten ontwikkeld die tijdelijk vanuit de bakeries verkrijgbaar zijn.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.