Shell zet in alle bakeries ‘specials’ van sterrenchef Soenil Bahadoer op menukaart
exclusieve samenwerking

Shell zet in bakeries ‘specials’ van sterrenchef Bahadoer op menukaart

Consumenten kunnen dit voorjaar in Shell-tankstations met een bakery ‘specials’ van chefkok Soenil Bahadoer bestellen. Foto: Shell, 2023

Shell is een samenwerking aangegaan met twee-sterrenchef Soenil Bahadoer. Hierdoor kunnen consumenten dit voorjaar verschillende ‘specials’ van de chefkok bestellen in alle Shell-tankstations van Nederland die een bakery hebben.

Onder het motto ‘Proef de wereldkeuken’ lanceert Shell ieder kwartaal een nieuw thema-assortiment geïnspireerd door wereldse smaken. Dit kwartaal ligt de focus op de Surinaamse en Indiase keuken en gaat Shell een tijdelijke samenwerking aan met Soenil Bahadoer, chefkok en eigenaar van restaurant De Lindehof met twee Michelinsterren. De specials die Soenil heeft ontwikkeld, zijn verkrijgbaar bij alle Shell-stations met een bakery in Nederland. Voor de samenwerking heeft Bahadoer de receptuur van de bara kip en roti ontwikkeld. Naast de specials van Bahadoer neemt Shell ook andere producten tijdelijk op in het assortiment. Hieronder zijn spekkoek, spicy tikka masala bun, ginger latte, dirty chai latte en tropische sapjes.

Onderscheidend

“Met de introductie van ‘Proef de wereldkeuken’ willen wij onze gasten een wisselend assortiment bieden en onderscheidend blijven in de markt”, zegt Kees van Wezel, head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail. “Op deze manier laten we onze gasten kennismaken met smaken van over de hele wereld.” De producten zijn van 12 april tot en met 11 juli 2023 verkrijgbaar bij Shell-stations met een bakery.

Ook foodtruck

Bahadoer gaat ook nog met een foodtruck het land door om gasten kennis te laten maken met de bara kip. Op donderdag 20 april kunnen gasten van 11.00 tot 12.30 uur onder het motto op = op het broodje gratis proeven bij Shell-station ‘Haarrijn’ aan de A2 of van 13.00 tot 14.30 uur bij Shell-station ‘De Andel’ aan de A12. Bahadoer: “Ik wil gasten van Shell graag kennis laten maken met de Surinaamse en Indiase keuken. Het gebruik van verschillende smaken leerde ik al op jonge leeftijd van mijn moeder. Die wereldse smaken proef je terug in de bara kip.”

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell zet in bakeries ‘specials’ van sterrenchef Bahadoer op menukaart | TankPro.nl
Shell zet in alle bakeries ‘specials’ van sterrenchef Soenil Bahadoer op menukaart
exclusieve samenwerking

Shell zet in bakeries ‘specials’ van sterrenchef Bahadoer op menukaart

Consumenten kunnen dit voorjaar in Shell-tankstations met een bakery ‘specials’ van chefkok Soenil Bahadoer bestellen. Foto: Shell, 2023

Shell is een samenwerking aangegaan met twee-sterrenchef Soenil Bahadoer. Hierdoor kunnen consumenten dit voorjaar verschillende ‘specials’ van de chefkok bestellen in alle Shell-tankstations van Nederland die een bakery hebben.

Onder het motto ‘Proef de wereldkeuken’ lanceert Shell ieder kwartaal een nieuw thema-assortiment geïnspireerd door wereldse smaken. Dit kwartaal ligt de focus op de Surinaamse en Indiase keuken en gaat Shell een tijdelijke samenwerking aan met Soenil Bahadoer, chefkok en eigenaar van restaurant De Lindehof met twee Michelinsterren. De specials die Soenil heeft ontwikkeld, zijn verkrijgbaar bij alle Shell-stations met een bakery in Nederland. Voor de samenwerking heeft Bahadoer de receptuur van de bara kip en roti ontwikkeld. Naast de specials van Bahadoer neemt Shell ook andere producten tijdelijk op in het assortiment. Hieronder zijn spekkoek, spicy tikka masala bun, ginger latte, dirty chai latte en tropische sapjes.

Onderscheidend

“Met de introductie van ‘Proef de wereldkeuken’ willen wij onze gasten een wisselend assortiment bieden en onderscheidend blijven in de markt”, zegt Kees van Wezel, head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail. “Op deze manier laten we onze gasten kennismaken met smaken van over de hele wereld.” De producten zijn van 12 april tot en met 11 juli 2023 verkrijgbaar bij Shell-stations met een bakery.

Ook foodtruck

Bahadoer gaat ook nog met een foodtruck het land door om gasten kennis te laten maken met de bara kip. Op donderdag 20 april kunnen gasten van 11.00 tot 12.30 uur onder het motto op = op het broodje gratis proeven bij Shell-station ‘Haarrijn’ aan de A2 of van 13.00 tot 14.30 uur bij Shell-station ‘De Andel’ aan de A12. Bahadoer: “Ik wil gasten van Shell graag kennis laten maken met de Surinaamse en Indiase keuken. Het gebruik van verschillende smaken leerde ik al op jonge leeftijd van mijn moeder. Die wereldse smaken proef je terug in de bara kip.”

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.