Na samenwerkingen eerder dit jaar met twee-sterrenchef Soenil Bahadoer en BBQ-chef Ralph de Kok, is het nu de Rotterdamse tv-kok Herman den Blijker die speciaal voor de verkoop in bakeries van Shell Café twee Franse broodjes ontwikkelde.
'kwalitatief onderscheiden'

Herman den Blijker aan de slag voor Shell Café: ‘Aanbod verrijken’

Shell wil door culinaire specials van bekende chefs zoals Herman den Blijker op de kaart te zetten, de kwaliteit van eten langs de snelweg verder verbeteren. Foto: Shell, 2023

Na samenwerkingen eerder dit jaar met twee-sterrenchef Soenil Bahadoer en BBQ-chef Ralph de Kok, is het nu de Rotterdamse tv-kok Herman den Blijker die speciaal voor de verkoop in bakeries van Shell Café twee Franse broodjes ontwikkelde.

Den Blijker ontwikkelde voor Shell een flaguette steak tartare en brioche saumon fumé uit de Franse keuken. “Ik heb gekozen voor de flaguette steak tartare omdat het mij in gedachten qua smaak en beleving terugbrengt naar Frankrijk. De brioche saumon fumé is een smaakvolle optie voor de vele visliefhebbers. Een echte ‘klassieker’. De flaguette steak tartare is verkrijgbaar in de bakkerij, de brioche saumon fumé ligt in het versschap.” De energiereus wil zich met de culinaire specials op de stations onderscheiden en kwalitatief hoogstaande producten voor bezoekers dichtbij brengen. Den Blijker zegt vereerd te zijn door de samenwerking met Shell: “Hiermee verrijken we het smakelijke aanbod voor iedereen langs de weg.”

Gratis proeven

De specials van Herman den Blijker zijn vanaf woensdag 4 oktober tot dinsdag 9 januari verkrijgbaar bij alle Shell-tankstations met een Shell Café in Nederland. De flaguette steak tartare kan in het bijzijn van Den Blijker gratis worden geproefd op vrijdag 6 oktober van 12.00 tot 14:00 uur bij Shell Café de Andel aan de snelweg A12 tussen Gouda en Bodegraven. Den Blijker geeft dan ook diverse prijzen weg.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Herman den Blijker aan de slag voor Shell Café: ‘Aanbod verrijken’ | TankPro.nl
Na samenwerkingen eerder dit jaar met twee-sterrenchef Soenil Bahadoer en BBQ-chef Ralph de Kok, is het nu de Rotterdamse tv-kok Herman den Blijker die speciaal voor de verkoop in bakeries van Shell Café twee Franse broodjes ontwikkelde.
'kwalitatief onderscheiden'

Herman den Blijker aan de slag voor Shell Café: ‘Aanbod verrijken’

Shell wil door culinaire specials van bekende chefs zoals Herman den Blijker op de kaart te zetten, de kwaliteit van eten langs de snelweg verder verbeteren. Foto: Shell, 2023

Na samenwerkingen eerder dit jaar met twee-sterrenchef Soenil Bahadoer en BBQ-chef Ralph de Kok, is het nu de Rotterdamse tv-kok Herman den Blijker die speciaal voor de verkoop in bakeries van Shell Café twee Franse broodjes ontwikkelde.

Den Blijker ontwikkelde voor Shell een flaguette steak tartare en brioche saumon fumé uit de Franse keuken. “Ik heb gekozen voor de flaguette steak tartare omdat het mij in gedachten qua smaak en beleving terugbrengt naar Frankrijk. De brioche saumon fumé is een smaakvolle optie voor de vele visliefhebbers. Een echte ‘klassieker’. De flaguette steak tartare is verkrijgbaar in de bakkerij, de brioche saumon fumé ligt in het versschap.” De energiereus wil zich met de culinaire specials op de stations onderscheiden en kwalitatief hoogstaande producten voor bezoekers dichtbij brengen. Den Blijker zegt vereerd te zijn door de samenwerking met Shell: “Hiermee verrijken we het smakelijke aanbod voor iedereen langs de weg.”

Gratis proeven

De specials van Herman den Blijker zijn vanaf woensdag 4 oktober tot dinsdag 9 januari verkrijgbaar bij alle Shell-tankstations met een Shell Café in Nederland. De flaguette steak tartare kan in het bijzijn van Den Blijker gratis worden geproefd op vrijdag 6 oktober van 12.00 tot 14:00 uur bij Shell Café de Andel aan de snelweg A12 tussen Gouda en Bodegraven. Den Blijker geeft dan ook diverse prijzen weg.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.