Na bijna een kwart eeuw aan het roer te hebben gestaan, vertrekt Marcel Cauli als CEO en aandeelhouder van Extendas. Mede onder zijn leiding is Extendas uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de petrol- en carwashmarkt.
'mooie toekomst'

Marcel Cauli neemt afscheid als CEO en aandeelhouder Extendas: ‘Het goede moment’

Arjan Vissers, Marcel Cauli en Tim Bethlehem van Extendas met geheel rechts eigenaar Peter Dekker van Mokobouw. Foto: Extendas, 2024

Na bijna een kwart eeuw aan het roer te hebben gestaan, vertrekt Marcel Cauli als CEO en aandeelhouder van Extendas. Mede onder zijn leiding is Extendas uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de petrol- en carwashmarkt, waar dagelijks circa 40 medewerkers zich inzetten om bedrijfskritische processen op vele tankstations en carwashes in goede banen te leiden.

Samen met Edwin Westen, die helaas veel te vroeg is overleden, startte Marcel in 2001 Extendas. Het bedrijf heeft in die jaren producten zoals het backoffice systeem FuelOffice en het kassasysteem SPINpos succesvol op de markt gebracht. In goed overleg met de mede-aandeelhouders en directie heeft Marcel ervoor gekozen om per 1 februari uit te treden en zijn aandelen over te dragen aan Mokobouw. Arjan Vissers is benoemd tot de nieuwe CEO en zal samen met Tim Bethlehem (CFO) de directie voeren. Marcel beschouwt Extendas als zijn volwassen geworden kind en kijkt ernaar uit om het bedrijf verder te zien groeien. Extendas zal altijd een speciale plek in het hart van Marcel hebben.

Enorm trots

“Onze gezamenlijke reis is iets heel buitengewoons geweest”, zegt Cauli. “Ik ben enorm trots op de bereikte mijlpalen en de fijne samenwerkingen. Voor de komende groeifase van het bedrijf en de ambities die er zijn, is een ander type leiderschap nodig. Het voelt daarom als het goede moment om deze stap te zetten en ik ben ervan overtuigd dat met alle bevlogen medewerkers van Extendas er een erg mooie toekomst in het verschiet ligt. Ik wens ze ontzettend veel geluk en succes!’’

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Marcel Cauli neemt afscheid als CEO en aandeelhouder Extendas: ‘Het goede moment’ | TankPro.nl
Na bijna een kwart eeuw aan het roer te hebben gestaan, vertrekt Marcel Cauli als CEO en aandeelhouder van Extendas. Mede onder zijn leiding is Extendas uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de petrol- en carwashmarkt.
'mooie toekomst'

Marcel Cauli neemt afscheid als CEO en aandeelhouder Extendas: ‘Het goede moment’

Arjan Vissers, Marcel Cauli en Tim Bethlehem van Extendas met geheel rechts eigenaar Peter Dekker van Mokobouw. Foto: Extendas, 2024

Na bijna een kwart eeuw aan het roer te hebben gestaan, vertrekt Marcel Cauli als CEO en aandeelhouder van Extendas. Mede onder zijn leiding is Extendas uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de petrol- en carwashmarkt, waar dagelijks circa 40 medewerkers zich inzetten om bedrijfskritische processen op vele tankstations en carwashes in goede banen te leiden.

Samen met Edwin Westen, die helaas veel te vroeg is overleden, startte Marcel in 2001 Extendas. Het bedrijf heeft in die jaren producten zoals het backoffice systeem FuelOffice en het kassasysteem SPINpos succesvol op de markt gebracht. In goed overleg met de mede-aandeelhouders en directie heeft Marcel ervoor gekozen om per 1 februari uit te treden en zijn aandelen over te dragen aan Mokobouw. Arjan Vissers is benoemd tot de nieuwe CEO en zal samen met Tim Bethlehem (CFO) de directie voeren. Marcel beschouwt Extendas als zijn volwassen geworden kind en kijkt ernaar uit om het bedrijf verder te zien groeien. Extendas zal altijd een speciale plek in het hart van Marcel hebben.

Enorm trots

“Onze gezamenlijke reis is iets heel buitengewoons geweest”, zegt Cauli. “Ik ben enorm trots op de bereikte mijlpalen en de fijne samenwerkingen. Voor de komende groeifase van het bedrijf en de ambities die er zijn, is een ander type leiderschap nodig. Het voelt daarom als het goede moment om deze stap te zetten en ik ben ervan overtuigd dat met alle bevlogen medewerkers van Extendas er een erg mooie toekomst in het verschiet ligt. Ik wens ze ontzettend veel geluk en succes!’’

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.