Het bemande Tamoil-tankstation aan de Ringbaan Noord in Tilburg heeft een optische en organisatorische verandering ondergaan. Zo is de shop vernieuwd en gaat de locatie die in de buurt bekend staat als ‘tankstation Rino’ in het netwerk van Tamoil Nederland verder als coco-station.
'mooie, warme locatie'

Tamoil-tankstation Tilburg met nieuwe shop door als ‘coco’-locatie

Verdergaand als ‘coco’, is de shop van Tamoil Tilburg volledig vernieuwd en is er een assortiment cadeaus en bloemen toegevoegd. Foto: Tamoil, 2023

Het bemande Tamoil-tankstation aan de Ringbaan Noord in Tilburg heeft een optische en organisatorische verandering ondergaan. Zo is de shop vernieuwd en gaat de locatie die in de buurt bekend staat als ‘tankstation Rino’ in het netwerk van Tamoil Nederland verder als coco-station.

‘Na een aantal intensieve dagen hebben we weer een locatie aangesloten aan ons coco-netwerk’, zo laat clustermanager Gerwin de Ronde van Tamoil Nederland weten. Tamoil Ringbaan Noord in Tilburg is een echte buurtgerichte servicelocatie. Zo biedt het onder meer een PostNL-pakketpunt. Verdergaand als ‘coco’, is de shop volledig vernieuwd en is er een assortiment cadeaus en bloemen toegevoegd. Deze komt bovenop een aanbod van de bekende eet- en drinkwaren voor on-the-go: koffie, zoetwaren, ijs, frisdranken, snacks, nonfood en autobenodigdheden. ‘We zijn blij met deze mooie, warme locatie!’, aldus De Ronde. Tamoil Ringbaan Noord in Tilburg biedt aan de pomp Euro95, Euro98, diesel en HVO100.

Tamoil Nederland is al meer dan 70 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel meer dan 225 tankstations en wil de komende jaren doorgroeien naar 300 tankstations.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.