Mokobouw bestaat dit jaar precies honderd jaar en organiseert daarom uiteenlopende festiviteiten. Zo kan, georganiseerd samen met brancheorganisatie NOVE, op 23 en 24 mei de fabriek van Gilbarco Veeder-Root in het Duitse Salzkotten worden bezocht.
'met interessante workshops'

Samen met 100-jarig Mokobouw en NOVE naar Gilbarco Veeder-Root

Met Mokobouw en NOVE is het mogelijk op 23 en 24 mei de fabriek van Gilbarco Veeder-Root in Duitsland te bezoeken. Foto: Mokobouw, 2024

Mokobouw bestaat dit jaar precies honderd jaar en organiseert daarom uiteenlopende festiviteiten. Zo kan, georganiseerd samen met brancheorganisatie NOVE, op 23 en 24 mei de fabriek van Gilbarco Veeder-Root in het Duitse Salzkotten worden bezocht.

Gilbarco Veeder-Root is een van de grootste en meest bekende pompfabrikanten ter wereld. Officieel gestart in 1865, begeeft het bedrijf zich op dit moment op de breedst mogelijke manier op de markt. Van diesel tot waterstof en van tankmeetsystemen tot snelladen. Samen met Mokobouw is er nu de mogelijkheid om de fabriek in het Duitse Salzkotten, even ten oosten van Dortmund, te bezoeken.

De tour zal geheel verzorgd plaatsvinden met, volgens de initiatiefnemers, interessante workshops over onder meer waterstof en snelladen. Het bezoek aan het hoofdkantoor en de fabriek van Gilbarco Veeder-Root wordt door Mokobouw samen met NOVE op 23 en 24 mei 2024 georganiseerd voor alle leden van de brancheorganisatie.
Inschrijven kan via de website van NOVE of via L.Jeekel@mokobouw.nl

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Samen met 100-jarig Mokobouw en NOVE naar Gilbarco Veeder-Root | TankPro.nl
Mokobouw bestaat dit jaar precies honderd jaar en organiseert daarom uiteenlopende festiviteiten. Zo kan, georganiseerd samen met brancheorganisatie NOVE, op 23 en 24 mei de fabriek van Gilbarco Veeder-Root in het Duitse Salzkotten worden bezocht.
'met interessante workshops'

Samen met 100-jarig Mokobouw en NOVE naar Gilbarco Veeder-Root

Met Mokobouw en NOVE is het mogelijk op 23 en 24 mei de fabriek van Gilbarco Veeder-Root in Duitsland te bezoeken. Foto: Mokobouw, 2024

Mokobouw bestaat dit jaar precies honderd jaar en organiseert daarom uiteenlopende festiviteiten. Zo kan, georganiseerd samen met brancheorganisatie NOVE, op 23 en 24 mei de fabriek van Gilbarco Veeder-Root in het Duitse Salzkotten worden bezocht.

Gilbarco Veeder-Root is een van de grootste en meest bekende pompfabrikanten ter wereld. Officieel gestart in 1865, begeeft het bedrijf zich op dit moment op de breedst mogelijke manier op de markt. Van diesel tot waterstof en van tankmeetsystemen tot snelladen. Samen met Mokobouw is er nu de mogelijkheid om de fabriek in het Duitse Salzkotten, even ten oosten van Dortmund, te bezoeken.

De tour zal geheel verzorgd plaatsvinden met, volgens de initiatiefnemers, interessante workshops over onder meer waterstof en snelladen. Het bezoek aan het hoofdkantoor en de fabriek van Gilbarco Veeder-Root wordt door Mokobouw samen met NOVE op 23 en 24 mei 2024 georganiseerd voor alle leden van de brancheorganisatie.
Inschrijven kan via de website van NOVE of via L.Jeekel@mokobouw.nl

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.