Tamoil Meppel verder als T-Energy Express: ‘Nieuwe richting ingeslagen’
derde energy hub

Tamoil Meppel verder als T-Energy Express: ‘Nieuwe richting ingeslagen’

Met de verbouwing van het tankstation in Meppel tot een moderne energy hub, is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe weg ingeslagen’. Foto: Tamoil, 2023

Het onbemande Tamoil-tankstation aan de Industrieweg in Meppel is dinsdag compleet vernieuwd heropend als T-Energy Express. Het is de derde in deze uitstraling van Nederland en biedt naast traditionele brandstoffen dadelijk ook de mogelijkheid om te snelladen.

Met de verbouwing van het tankstation in Meppel tot een moderne energy hub (foto), is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe weg ingeslagen’. Het vernieuwde station is heropend en opereert onder de naam T-Energy Express, waarbij het naast traditionele brandstoffen ook snelladen zal gaan aanbieden. Na de vernieuwing dit voorjaar van de Tamoil aan de Ravenswade in Nieuwegein en die aan de Sint Bonifaciuslaan in Eindhoven, komt het bedrijf met de opening van de tank- en laadlocatie in Meppel op drie T-Express stations in totaal.

Overstap

Volgens het bedrijf uit Ridderkerk zal het steeds vaker gaan voorkomen dat automobilisten overstappen van fossiele naar niet-fossiele brandstoffen of dat zij elektrisch gaan rijden. Tamoil beweegt graag met haar klanten mee en biedt de energie die bij hen past. Op deze manier is het volgens de formule mogelijk met elkaar een bijdrage aan meer groen te leveren. Elektrische rijders kunnen binnenkort ook terecht bij de T-Energy Express in Meppel waar zij groene stroom kunnen laden bij een T-Electric snellader.

Extra voordelig

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om met extra voordeel te tanken en te zijner tijd te laden bij de T-Energy Express in Meppel. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd tot 5 cent extra korting per liter brandstof. Zakelijke klanten kunnen met extra voordeel tanken en laden met de Tamoil Mobility Card en de Tamoil Zakelijk app, waarmee zij bij meer dan 600 stations in Nederland terecht kunnen.

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en exploiteert 225 tank- en laadstations. Hiermee heeft het een marktaandeel van ruim 5%. Het bedrijf investeert in duurzaamheid en produceert via het Zonnepark XXL in Assen groene stroom voor haar netwerk van stations. Ook biedt het klanten op een groeiend aantal locaties duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil Meppel verder als T-Energy Express: ‘Nieuwe richting ingeslagen’ | TankPro.nl
Tamoil Meppel verder als T-Energy Express: ‘Nieuwe richting ingeslagen’
derde energy hub

Tamoil Meppel verder als T-Energy Express: ‘Nieuwe richting ingeslagen’

Met de verbouwing van het tankstation in Meppel tot een moderne energy hub, is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe weg ingeslagen’. Foto: Tamoil, 2023

Het onbemande Tamoil-tankstation aan de Industrieweg in Meppel is dinsdag compleet vernieuwd heropend als T-Energy Express. Het is de derde in deze uitstraling van Nederland en biedt naast traditionele brandstoffen dadelijk ook de mogelijkheid om te snelladen.

Met de verbouwing van het tankstation in Meppel tot een moderne energy hub (foto), is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe weg ingeslagen’. Het vernieuwde station is heropend en opereert onder de naam T-Energy Express, waarbij het naast traditionele brandstoffen ook snelladen zal gaan aanbieden. Na de vernieuwing dit voorjaar van de Tamoil aan de Ravenswade in Nieuwegein en die aan de Sint Bonifaciuslaan in Eindhoven, komt het bedrijf met de opening van de tank- en laadlocatie in Meppel op drie T-Express stations in totaal.

Overstap

Volgens het bedrijf uit Ridderkerk zal het steeds vaker gaan voorkomen dat automobilisten overstappen van fossiele naar niet-fossiele brandstoffen of dat zij elektrisch gaan rijden. Tamoil beweegt graag met haar klanten mee en biedt de energie die bij hen past. Op deze manier is het volgens de formule mogelijk met elkaar een bijdrage aan meer groen te leveren. Elektrische rijders kunnen binnenkort ook terecht bij de T-Energy Express in Meppel waar zij groene stroom kunnen laden bij een T-Electric snellader.

Extra voordelig

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om met extra voordeel te tanken en te zijner tijd te laden bij de T-Energy Express in Meppel. Particuliere klanten ontvangen met de gratis Tamoil app altijd tot 5 cent extra korting per liter brandstof. Zakelijke klanten kunnen met extra voordeel tanken en laden met de Tamoil Mobility Card en de Tamoil Zakelijk app, waarmee zij bij meer dan 600 stations in Nederland terecht kunnen.

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en exploiteert 225 tank- en laadstations. Hiermee heeft het een marktaandeel van ruim 5%. Het bedrijf investeert in duurzaamheid en produceert via het Zonnepark XXL in Assen groene stroom voor haar netwerk van stations. Ook biedt het klanten op een groeiend aantal locaties duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.