Na Nieuwegein gaat ook Tamoil-tankstation Eindhoven verder als T-Energy
energy hub

Na Nieuwegein gaat ook Tamoil in Eindhoven verder als T-Energy

Na de opening van een T-Energy Express in Nieuwegein, is nu het Tamoil-tankstation aan de Sint Bonifaciuslaan in Eindhoven vernieuwd naar een T-Energy. Foto: Tamoil, 2023

Tamoil opende begin mei in Nieuwegein onder de naam T-Energy Express de eerste ‘energy hub’ van het bedrijf, een onbemande locatie waar bezoekers (groen) kunnen tanken, laden, eten en drinken en het voertuig laten wassen. Nu is ook het bemande Tamoil-tankstation aan de Sint Bonifaciuslaan in Eindhoven compleet vernieuwd naar een T-Energy.

Met de verbouwing van de traditionele tanklocaties aan de Ravenswade in Nieuwegein en de Sint Bonifaciuslaan in Eindhoven tot moderne ‘energy hubs’ is Tamoil een nieuwe richting ingeslagen. Het vernieuwde station in Eindhoven opereert onder de allesomvattende naam T-Energy en biedt naast traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals een carwash en bemande shop. De T-Energy Express in Nieuwegein heeft geen bemande shop, maar automaten met eet- en drinkwaren voor on-the-go. Als duurzame brandstof kan er bij beide T-Energy-stations Neste MY Renewable Diesel en bio-CNG worden getankt.

Groene laders

De energy hub in Eindhoven is voorzien van twee opstelplaatsen waar groene stroom kan worden geladen bij een T-Electric snellader van 180 kWh. Bij de hub in Nieuwegein kan de rijder van een EV terecht bij vier opstelplaatsen waar T-Electric snelladers van 300 kWh groene stroom leveren, deels afkomstig van ruim 144 zonnepanelen op de luifel. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om bij de T-Energy in Eindhoven met extra voordeel te tanken, te laden en te wassen. Alle klanten kunnen op het vernieuwde station gebruik maken van twee T-Wash wasboxen, een stofzuigerunit en bandenpomp.

225 stations

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Het bedrijf exploiteert in Nederland 225 tank- en laadstations en heeft daarmee een marktaandeel van ruim 5%. Tamoil produceert groene stroom voor haar netwerk van stations via het Zonnepark XXL in Assen. Daarbij biedt zij klanten op een groeiend aantal locaties duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel. Tamoil is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tank- en laadstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Na Nieuwegein gaat ook Tamoil in Eindhoven verder als T-Energy | TankPro.nl
Na Nieuwegein gaat ook Tamoil-tankstation Eindhoven verder als T-Energy
energy hub

Na Nieuwegein gaat ook Tamoil in Eindhoven verder als T-Energy

Na de opening van een T-Energy Express in Nieuwegein, is nu het Tamoil-tankstation aan de Sint Bonifaciuslaan in Eindhoven vernieuwd naar een T-Energy. Foto: Tamoil, 2023

Tamoil opende begin mei in Nieuwegein onder de naam T-Energy Express de eerste ‘energy hub’ van het bedrijf, een onbemande locatie waar bezoekers (groen) kunnen tanken, laden, eten en drinken en het voertuig laten wassen. Nu is ook het bemande Tamoil-tankstation aan de Sint Bonifaciuslaan in Eindhoven compleet vernieuwd naar een T-Energy.

Met de verbouwing van de traditionele tanklocaties aan de Ravenswade in Nieuwegein en de Sint Bonifaciuslaan in Eindhoven tot moderne ‘energy hubs’ is Tamoil een nieuwe richting ingeslagen. Het vernieuwde station in Eindhoven opereert onder de allesomvattende naam T-Energy en biedt naast traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals een carwash en bemande shop. De T-Energy Express in Nieuwegein heeft geen bemande shop, maar automaten met eet- en drinkwaren voor on-the-go. Als duurzame brandstof kan er bij beide T-Energy-stations Neste MY Renewable Diesel en bio-CNG worden getankt.

Groene laders

De energy hub in Eindhoven is voorzien van twee opstelplaatsen waar groene stroom kan worden geladen bij een T-Electric snellader van 180 kWh. Bij de hub in Nieuwegein kan de rijder van een EV terecht bij vier opstelplaatsen waar T-Electric snelladers van 300 kWh groene stroom leveren, deels afkomstig van ruim 144 zonnepanelen op de luifel. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om bij de T-Energy in Eindhoven met extra voordeel te tanken, te laden en te wassen. Alle klanten kunnen op het vernieuwde station gebruik maken van twee T-Wash wasboxen, een stofzuigerunit en bandenpomp.

225 stations

Tamoil is meer dan 75 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Het bedrijf exploiteert in Nederland 225 tank- en laadstations en heeft daarmee een marktaandeel van ruim 5%. Tamoil produceert groene stroom voor haar netwerk van stations via het Zonnepark XXL in Assen. Daarbij biedt zij klanten op een groeiend aantal locaties duurzame brandstoffen, zoals CNG en Neste MY Renewable Diesel. Tamoil is onderdeel van de Oilinvest Groep, een olieconcern met tank- en laadstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.