De Haan heeft het bp-tankstation aan Het Ambacht in het Gelderse Westervoort aan het netwerk toegevoegd. Het tankstation tussen Arnhem en Duiven is in de wijde omgeving bekend van de tankshop met daarin ‘t Ambacht Café. Deze is nu veranderd in een shop volgens de formule Tony’s Street Food.
'shop vernieuwd'

bp-tankstation Westervoort met Tony’s verder in netwerk De Haan

't Ambacht Café waar bp Westervoort in de wijde omgeving bekend mee was, is door De Haan veranderd in een Tony's Street Food. Foto: De Haan, 2023

De Haan heeft het bp-tankstation aan Het Ambacht in het Gelderse Westervoort aan het netwerk toegevoegd. Het tankstation tussen Arnhem en Duiven is in de wijde omgeving bekend van de tankshop met daarin ‘t Ambacht Café. Deze is nu veranderd in een shop volgens de formule Tony’s Street Food.

Het tankstation is volgens De Haan strategisch zeer gunstig gelegen en voldoet aan de eisen om er een toekomstbestendig station met moderne voorzieningen van te maken. Ook versterkt De Haan ermee haar positie in Gelderland. Het is dan ook een locatie die past bij de visie van het familiebedrijf uit Oosterhout. Volgens De Haan is er met de overname meteen geïnvesteerd in nóg meer gastvrijheid en klantvriendelijkheid voor de bezoekers. Het alles-in-een-concept van bp Westervoort is hierbij onveranderd gebleven. Dat wil zeggen dat er een bakery met ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren aanwezig is en een uitgebreide shop inclusief zitgelegenheden. Met de overname op 1 november, is de shop meteen van een nieuw jasje voorzien, waarbij Tony’s Street Food is geïntroduceerd (foto). In de Tony’s Street Food in Westervoort is het vanaf nu mogelijk eet- en drinkwaren online te bestellen.

Zelf ontwikkeld

Tony’s is een shopformule uit de eigen keuken van De Haan en wordt gerealiseerd op steeds meer tanklocaties die deel uitmaken van het netwerk van het familiebedrijf. Naast het tankstation neemt De Haan ook de carwash-diensten op de locatie in Westervoort over, met de diverse programma’s die er zijn voor de wasstraat. Stofzuigen of de autobanden van lucht voorzien horen daar ook bij. Op het voorterrein biedt bp Westervoort bij meerdere pompen Euro95, bp ultimate 98 (E5), diesel en bp ultimate diesel. Omdat bp Westervoort een bemand station blijft, kunnen bezoekers er blijvend terecht voor LPG.

De combinatie tanken, ‘street food’ én uitgebreide carwash liggen volgens De Haan precies in lijn met de visie van het bedrijf. De Haan hoopt dan ook dat de vaste, trouwe bezoekers ook ná de overname het tankstation weten te vinden.

180 tankstations

De Haan Minerale Oliën maakt deel uit van de Hametha-groep en exploiteert in Nederland een netwerk van meer dan 180 tankstations. Via haar dochtermaatschappij Haan Fuelservice levert het bedrijf eveneens brandstoffen aan zelfstandige dealerstations, waardoor het netwerk een landelijke dekking kent. De tankstations van De Haan zijn actief onder de merknamen Shell, bp, ESSO en Haan. In 2017 is het eigen shopconcept Tony’s op de markt gebracht. De shopformule heeft een grote versie Tony’s Street Food en kleinere editie Tony’s Coffee & More.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

bp-tankstation Westervoort met Tony’s verder in netwerk De Haan | TankPro.nl
De Haan heeft het bp-tankstation aan Het Ambacht in het Gelderse Westervoort aan het netwerk toegevoegd. Het tankstation tussen Arnhem en Duiven is in de wijde omgeving bekend van de tankshop met daarin ‘t Ambacht Café. Deze is nu veranderd in een shop volgens de formule Tony’s Street Food.
'shop vernieuwd'

bp-tankstation Westervoort met Tony’s verder in netwerk De Haan

't Ambacht Café waar bp Westervoort in de wijde omgeving bekend mee was, is door De Haan veranderd in een Tony's Street Food. Foto: De Haan, 2023

De Haan heeft het bp-tankstation aan Het Ambacht in het Gelderse Westervoort aan het netwerk toegevoegd. Het tankstation tussen Arnhem en Duiven is in de wijde omgeving bekend van de tankshop met daarin ‘t Ambacht Café. Deze is nu veranderd in een shop volgens de formule Tony’s Street Food.

Het tankstation is volgens De Haan strategisch zeer gunstig gelegen en voldoet aan de eisen om er een toekomstbestendig station met moderne voorzieningen van te maken. Ook versterkt De Haan ermee haar positie in Gelderland. Het is dan ook een locatie die past bij de visie van het familiebedrijf uit Oosterhout. Volgens De Haan is er met de overname meteen geïnvesteerd in nóg meer gastvrijheid en klantvriendelijkheid voor de bezoekers. Het alles-in-een-concept van bp Westervoort is hierbij onveranderd gebleven. Dat wil zeggen dat er een bakery met ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren aanwezig is en een uitgebreide shop inclusief zitgelegenheden. Met de overname op 1 november, is de shop meteen van een nieuw jasje voorzien, waarbij Tony’s Street Food is geïntroduceerd (foto). In de Tony’s Street Food in Westervoort is het vanaf nu mogelijk eet- en drinkwaren online te bestellen.

Zelf ontwikkeld

Tony’s is een shopformule uit de eigen keuken van De Haan en wordt gerealiseerd op steeds meer tanklocaties die deel uitmaken van het netwerk van het familiebedrijf. Naast het tankstation neemt De Haan ook de carwash-diensten op de locatie in Westervoort over, met de diverse programma’s die er zijn voor de wasstraat. Stofzuigen of de autobanden van lucht voorzien horen daar ook bij. Op het voorterrein biedt bp Westervoort bij meerdere pompen Euro95, bp ultimate 98 (E5), diesel en bp ultimate diesel. Omdat bp Westervoort een bemand station blijft, kunnen bezoekers er blijvend terecht voor LPG.

De combinatie tanken, ‘street food’ én uitgebreide carwash liggen volgens De Haan precies in lijn met de visie van het bedrijf. De Haan hoopt dan ook dat de vaste, trouwe bezoekers ook ná de overname het tankstation weten te vinden.

180 tankstations

De Haan Minerale Oliën maakt deel uit van de Hametha-groep en exploiteert in Nederland een netwerk van meer dan 180 tankstations. Via haar dochtermaatschappij Haan Fuelservice levert het bedrijf eveneens brandstoffen aan zelfstandige dealerstations, waardoor het netwerk een landelijke dekking kent. De tankstations van De Haan zijn actief onder de merknamen Shell, bp, ESSO en Haan. In 2017 is het eigen shopconcept Tony’s op de markt gebracht. De shopformule heeft een grote versie Tony’s Street Food en kleinere editie Tony’s Coffee & More.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.