ESSO-tankstation Tilburg eerste Tony’s Street Food met NIX18 fastlane
met gezichtsanalyse

ESSO-tankstation Tilburg eerste Tony’s Street Food met NIX18 fastlane

De zuil, een van de eerste van Nederland in een tankstation, checkt de leeftijd en geeft bezoekers de mogelijkheid rookwaren contactloos te bestellen. Foto: De Haan, 2023

In het nog officieel te openen ESSO-tankstation aan de Ringbaan-Oost in Tilburg is een NIX18 fastlane met gezichtsanalyse in gebruik genomen. De zuil, een van de eerste van Nederland in een tankstation, checkt de leeftijd en geeft bezoekers de mogelijkheid rookwaren contactloos te bestellen.

Een leeftijdscheck waarbij wordt gekeken of de klant achttien jaar of ouder is, vindt op de zuil plaats door middel van een gezichtsanalyse. Na het bestellen en afrekenen kunnen klanten met de bon het bestelde product afhalen bij de balie. Omdat de leeftijdscheck al heeft plaatsgevonden, kan de medewerker dit gemakkelijk afhandelen. ‘Het systeem is snel en efficiënt’, aldus De Haan Minerale Oliën dat het ESSO-tankstation in Tilburg per 1 juli officieel aan het netwerk heeft toegevoegd. Na de overname is het station aan de drukke ringweg rond Tilburg door De Haan compleet verbouwd en vernieuwd waarbij de shop, die eerst vestigingen had van gemaksformule Spar en broodjesketen Subway, is getransformeerd naar Tony’s Street Food inclusief All-Day Kitchen, de door het bedrijf in eigen huis ontwikkelde shopformule.

Beleving

De realisatie van een Tony’s Street Food in het Tilburgse tankstation betekent volgens De Haan dat vanaf nu iedereen kan genieten van het fresh food-concept van Tony’s. Hierin staan kwalitatief lekker eten en drinken centraal. Daarnaast speelt beleving een prominente rol, onder meer door de aankleding en sfeer. Naast de meters brede ‘foodwall’, de enorme koelwand met frisdranken en de luxe toiletten, zijn in het concept de acht vuurrode banken die samen een zithoek vormen, een van de blikvangers in de nieuwste Tony’s Street Food.

Bij ESSO Ringbaan-Oost is het niet alleen mogelijk om 24 uur per dag te tanken, ook de keuken (zowel de bakkerij als de foodwall) is dag en nacht open. Hierdoor kan Tony’s het All-Day Kitchen-principe waarmaken. Dit betekent letterlijk dat bezoekers ook ’s nachts hun favoriete verse broodjes of snacks kunnen kopen.

Opening

ESSO Ringbaan-Oost in Tilburg wordt op vrijdag 1 september vanaf 11.00 uur feestelijk geopend. In de dagen hieraan voorafgaand vinden er diverse consumentenacties plaats.

De Haan Minerale Oliën BV maakt deel uit van de Hametha groep en exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland. De tankstations van het bedrijf zijn actief onder de merknamen Shell, BP, ESSO en Haan. In 2017 is het eigen shopconcept Tony’s op de markt gebracht.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ESSO-tankstation Tilburg eerste Tony’s Street Food met NIX18 fastlane | TankPro.nl
ESSO-tankstation Tilburg eerste Tony’s Street Food met NIX18 fastlane
met gezichtsanalyse

ESSO-tankstation Tilburg eerste Tony’s Street Food met NIX18 fastlane

De zuil, een van de eerste van Nederland in een tankstation, checkt de leeftijd en geeft bezoekers de mogelijkheid rookwaren contactloos te bestellen. Foto: De Haan, 2023

In het nog officieel te openen ESSO-tankstation aan de Ringbaan-Oost in Tilburg is een NIX18 fastlane met gezichtsanalyse in gebruik genomen. De zuil, een van de eerste van Nederland in een tankstation, checkt de leeftijd en geeft bezoekers de mogelijkheid rookwaren contactloos te bestellen.

Een leeftijdscheck waarbij wordt gekeken of de klant achttien jaar of ouder is, vindt op de zuil plaats door middel van een gezichtsanalyse. Na het bestellen en afrekenen kunnen klanten met de bon het bestelde product afhalen bij de balie. Omdat de leeftijdscheck al heeft plaatsgevonden, kan de medewerker dit gemakkelijk afhandelen. ‘Het systeem is snel en efficiënt’, aldus De Haan Minerale Oliën dat het ESSO-tankstation in Tilburg per 1 juli officieel aan het netwerk heeft toegevoegd. Na de overname is het station aan de drukke ringweg rond Tilburg door De Haan compleet verbouwd en vernieuwd waarbij de shop, die eerst vestigingen had van gemaksformule Spar en broodjesketen Subway, is getransformeerd naar Tony’s Street Food inclusief All-Day Kitchen, de door het bedrijf in eigen huis ontwikkelde shopformule.

Beleving

De realisatie van een Tony’s Street Food in het Tilburgse tankstation betekent volgens De Haan dat vanaf nu iedereen kan genieten van het fresh food-concept van Tony’s. Hierin staan kwalitatief lekker eten en drinken centraal. Daarnaast speelt beleving een prominente rol, onder meer door de aankleding en sfeer. Naast de meters brede ‘foodwall’, de enorme koelwand met frisdranken en de luxe toiletten, zijn in het concept de acht vuurrode banken die samen een zithoek vormen, een van de blikvangers in de nieuwste Tony’s Street Food.

Bij ESSO Ringbaan-Oost is het niet alleen mogelijk om 24 uur per dag te tanken, ook de keuken (zowel de bakkerij als de foodwall) is dag en nacht open. Hierdoor kan Tony’s het All-Day Kitchen-principe waarmaken. Dit betekent letterlijk dat bezoekers ook ’s nachts hun favoriete verse broodjes of snacks kunnen kopen.

Opening

ESSO Ringbaan-Oost in Tilburg wordt op vrijdag 1 september vanaf 11.00 uur feestelijk geopend. In de dagen hieraan voorafgaand vinden er diverse consumentenacties plaats.

De Haan Minerale Oliën BV maakt deel uit van de Hametha groep en exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland. De tankstations van het bedrijf zijn actief onder de merknamen Shell, BP, ESSO en Haan. In 2017 is het eigen shopconcept Tony’s op de markt gebracht.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.