Vanaf 13 april 2024 moeten alle nieuwe openbare oplaadinstallaties zijn uitgerust met ad hoc betaling zoals een betaalkaartlezer of QR-code. Ook moeten vanaf deze datum de aangerekende prijzen bekend worden gemaakt aan de gebruiker voordat een laadsessie wordt gestart. De nieuwste laadpalen van TSG met ChargePay bieden het allemaal.
nieuwe regelgeving

Slim laden en snel betalen met de betaaloplossing ChargePay van TSG

De moderne reiziger verlangt naar duidelijkheid. ChargePay is dé oplossing voor transparante prijsinformatie. Foto: TSG, 2024

Vanaf 13 april 2024 moeten alle nieuwe openbare oplaadinstallaties zijn uitgerust met ad hoc betaling zoals een betaalkaartlezer of QR-code. Ook moeten vanaf deze datum de aangerekende prijzen bekend worden gemaakt aan de gebruiker voordat een laadsessie wordt gestart. De betaaloplossingen van ChargePay zorgen dat laadpalen aan de nieuwe regelgeving voldoen.

Vanaf april 2024 moeten exploitanten van publiek toegankelijke laadpalen in heel Europa aan nieuwe eisen voldoen, zoals gesteld in de AFIR. Zo moet het mogelijk zijn een laadsessie ‘ad hoc’ te kunnen betalen. Dit houdt in dat gebruikers kunnen laden en betalen met debit- en creditcards, volgens de voorschriften van AFIR. De laadpaal met ChargePay accepteert een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder laad-, tank-, bank- en kredietkaarten. Een betaling via de eigen app is ook mogelijk.
In veel gevallen kunnen ook meerdere laadpunten op één locatie worden beheerd door een centrale betaalautomaat, zoals de ChargePay. Dit biedt voordelen in termen van kostenbesparing, met name voor grotere parkeerterreinen of laadparken.

Transparant en betrouwbaar

De moderne reiziger verlangt naar duidelijkheid. ChargePay is dé oplossing voor transparante prijsinformatie. Ons innovatief betaalsysteem geeft een overzicht van de verschillende tarieven, van het energie- tot parkeer- en starttarief. Met een scan van een QR-code houdt uw bezoeker de laadsessie eenvoudig in de gaten, ook van afstand. Zijn de batterijen voldoende opgeladen? Dan kan uw bezoeker in één klik de laadsessie stopzetten.

Mobiel betalen

Dankzij MobyPay kan de moderne reiziger niet alleen veilig maar ook mobiel betalen. Wilt u elektrische laadsessies mogelijk maken via uw bedrijfsapp? Dan verzorgen wij een integratie met ons MobyPay platform om dit mogelijk te maken. Uw bezoeker kan zijn laadsessie via zijn smartphone met de app betalen zonder zelfs zijn autostoel te verlaten. Met deze aanpak maken we het nog eenvoudiger voor uw bezoekers.

In één oogopslag

Verzamel alle data op één plaats. Via het MyCharlie portaal kan uw klant alles in één oogopslag opvolgen, zonder dat hij beperkt wordt in het aantal laadpunten. Laat uw klant in één portaal rapporten bekijken en de prijzen aanpassen.

Veilig

Dankzij ChargePay wordt bij het gebruik van de laadinfrastructuur een bedrag gereserveerd. U zal dus niet meer moeten wachten om de betaling van uw bezoekers te ontvangen. Op deze manier zorgt TSG niet alleen voor een duurzame maar ook voor een veilige betaaloplossing.

Meer informatie over dit product?
Neem contact met ons op via 088 147 1500 of sales.dordrecht@tsgnortheurope.com

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Slim laden en snel betalen met de betaaloplossing ChargePay van TSG | TankPro.nl
Vanaf 13 april 2024 moeten alle nieuwe openbare oplaadinstallaties zijn uitgerust met ad hoc betaling zoals een betaalkaartlezer of QR-code. Ook moeten vanaf deze datum de aangerekende prijzen bekend worden gemaakt aan de gebruiker voordat een laadsessie wordt gestart. De nieuwste laadpalen van TSG met ChargePay bieden het allemaal.
nieuwe regelgeving

Slim laden en snel betalen met de betaaloplossing ChargePay van TSG

De moderne reiziger verlangt naar duidelijkheid. ChargePay is dé oplossing voor transparante prijsinformatie. Foto: TSG, 2024

Vanaf 13 april 2024 moeten alle nieuwe openbare oplaadinstallaties zijn uitgerust met ad hoc betaling zoals een betaalkaartlezer of QR-code. Ook moeten vanaf deze datum de aangerekende prijzen bekend worden gemaakt aan de gebruiker voordat een laadsessie wordt gestart. De betaaloplossingen van ChargePay zorgen dat laadpalen aan de nieuwe regelgeving voldoen.

Vanaf april 2024 moeten exploitanten van publiek toegankelijke laadpalen in heel Europa aan nieuwe eisen voldoen, zoals gesteld in de AFIR. Zo moet het mogelijk zijn een laadsessie ‘ad hoc’ te kunnen betalen. Dit houdt in dat gebruikers kunnen laden en betalen met debit- en creditcards, volgens de voorschriften van AFIR. De laadpaal met ChargePay accepteert een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder laad-, tank-, bank- en kredietkaarten. Een betaling via de eigen app is ook mogelijk.
In veel gevallen kunnen ook meerdere laadpunten op één locatie worden beheerd door een centrale betaalautomaat, zoals de ChargePay. Dit biedt voordelen in termen van kostenbesparing, met name voor grotere parkeerterreinen of laadparken.

Transparant en betrouwbaar

De moderne reiziger verlangt naar duidelijkheid. ChargePay is dé oplossing voor transparante prijsinformatie. Ons innovatief betaalsysteem geeft een overzicht van de verschillende tarieven, van het energie- tot parkeer- en starttarief. Met een scan van een QR-code houdt uw bezoeker de laadsessie eenvoudig in de gaten, ook van afstand. Zijn de batterijen voldoende opgeladen? Dan kan uw bezoeker in één klik de laadsessie stopzetten.

Mobiel betalen

Dankzij MobyPay kan de moderne reiziger niet alleen veilig maar ook mobiel betalen. Wilt u elektrische laadsessies mogelijk maken via uw bedrijfsapp? Dan verzorgen wij een integratie met ons MobyPay platform om dit mogelijk te maken. Uw bezoeker kan zijn laadsessie via zijn smartphone met de app betalen zonder zelfs zijn autostoel te verlaten. Met deze aanpak maken we het nog eenvoudiger voor uw bezoekers.

In één oogopslag

Verzamel alle data op één plaats. Via het MyCharlie portaal kan uw klant alles in één oogopslag opvolgen, zonder dat hij beperkt wordt in het aantal laadpunten. Laat uw klant in één portaal rapporten bekijken en de prijzen aanpassen.

Veilig

Dankzij ChargePay wordt bij het gebruik van de laadinfrastructuur een bedrag gereserveerd. U zal dus niet meer moeten wachten om de betaling van uw bezoekers te ontvangen. Op deze manier zorgt TSG niet alleen voor een duurzame maar ook voor een veilige betaaloplossing.

Meer informatie over dit product?
Neem contact met ons op via 088 147 1500 of sales.dordrecht@tsgnortheurope.com

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.