Shopformule Comme Chez Nous blijft groeien bij tankstations in België
bijna 40

Shopformule Comme Chez Nous blijft groeien bij tankstations in België

De nieuwste Comme Chez Nous van België werd deze week feestelijk geopend in Moeskroen. Foto: Comme Chez Nous, 2023

De Belgische shopformule Comme Chez Nous blijft in België in snel tempo het aantal shops bij tankstations uitbreiden. Deze week werd de voormalige shop bij het Gabriëls-tankstation in Moeskroen verbouwd en vernieuwd geopend als 36e Comme Chez Nous.

De tankshop aan de N58 in Moeskroen, tussen Roubaix en Kortrijk en enkele kilometers van de Franse grens, is van een groengekleurde Gabriëls van binnen en buiten vernieuwd naar een zwarte-rode Comme Chez Nous (foto). Het concept biedt automobilisten luxe shops waarin ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren centraal staan. Op de menukaart staan onder meer broodjes, specials, hot snacks, wraps, panini’s, salades, koeken, desserts en baristakoffie. Met de opening in Moeskroen komt de Belgische shopformule op 36 vestigingen. Er is sprake van een snelle groei, want in januari 2021 stond de teller nog op zestien Comme Chez Nous locaties.

Vers

Comme Chez Nous zit in tankstations aan drukke doorgaande wegen en tegelijkertijd op locaties met een sterke buurtfunctie, vandaar dat ook wijn, gedistilleerd en delicatessen onderdeel van het aanbod uitmaken. De vestigingen van Comme Chez Nous in Vlaamse tankstations verschillen sterk in grootte en indeling. Zo hebben sommigen als shop-in-shop een Deliway ‘Have a tasty break’ counter voor broodjes en snacks. Soms is er ook de combinatie met een minimarket.

Zoals bij ons

Comme Chez Nous, wat letterlijk vertaald ‘zoals bij ons’ of ‘zoals thuis’ betekent, is een gemaksconcept dat vanuit het hoofdkantoor in Brecht wordt uitgerold over verschillende tankstationformules. Zo zijn de vestigingen onder meer te vinden bij tankstations van ESSO, ESSO Express, PMO, OCTA+ en Gabriëls. Het motto van de formule, prominent op de gevel van elke tanklocatie te vinden, is ‘Shop and stay or take away’. Comme Chez Nous wil bezoekers zeven dagen in de week de mogelijkheid bieden om een aangenaam pauzemoment in te lassen of snel dat verfrissende drankje of lekkere snack voor onderweg te kopen. ‘Onze missie bestaat erin iedereen met een goed gevoel terug op pad te sturen’, aldus Comme Chez Nous.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shopformule Comme Chez Nous blijft groeien bij tankstations in België | TankPro.nl
Shopformule Comme Chez Nous blijft groeien bij tankstations in België
bijna 40

Shopformule Comme Chez Nous blijft groeien bij tankstations in België

De nieuwste Comme Chez Nous van België werd deze week feestelijk geopend in Moeskroen. Foto: Comme Chez Nous, 2023

De Belgische shopformule Comme Chez Nous blijft in België in snel tempo het aantal shops bij tankstations uitbreiden. Deze week werd de voormalige shop bij het Gabriëls-tankstation in Moeskroen verbouwd en vernieuwd geopend als 36e Comme Chez Nous.

De tankshop aan de N58 in Moeskroen, tussen Roubaix en Kortrijk en enkele kilometers van de Franse grens, is van een groengekleurde Gabriëls van binnen en buiten vernieuwd naar een zwarte-rode Comme Chez Nous (foto). Het concept biedt automobilisten luxe shops waarin ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren centraal staan. Op de menukaart staan onder meer broodjes, specials, hot snacks, wraps, panini’s, salades, koeken, desserts en baristakoffie. Met de opening in Moeskroen komt de Belgische shopformule op 36 vestigingen. Er is sprake van een snelle groei, want in januari 2021 stond de teller nog op zestien Comme Chez Nous locaties.

Vers

Comme Chez Nous zit in tankstations aan drukke doorgaande wegen en tegelijkertijd op locaties met een sterke buurtfunctie, vandaar dat ook wijn, gedistilleerd en delicatessen onderdeel van het aanbod uitmaken. De vestigingen van Comme Chez Nous in Vlaamse tankstations verschillen sterk in grootte en indeling. Zo hebben sommigen als shop-in-shop een Deliway ‘Have a tasty break’ counter voor broodjes en snacks. Soms is er ook de combinatie met een minimarket.

Zoals bij ons

Comme Chez Nous, wat letterlijk vertaald ‘zoals bij ons’ of ‘zoals thuis’ betekent, is een gemaksconcept dat vanuit het hoofdkantoor in Brecht wordt uitgerold over verschillende tankstationformules. Zo zijn de vestigingen onder meer te vinden bij tankstations van ESSO, ESSO Express, PMO, OCTA+ en Gabriëls. Het motto van de formule, prominent op de gevel van elke tanklocatie te vinden, is ‘Shop and stay or take away’. Comme Chez Nous wil bezoekers zeven dagen in de week de mogelijkheid bieden om een aangenaam pauzemoment in te lassen of snel dat verfrissende drankje of lekkere snack voor onderweg te kopen. ‘Onze missie bestaat erin iedereen met een goed gevoel terug op pad te sturen’, aldus Comme Chez Nous.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.