Shell zet ‘specials’ tv-kok Ralph de Kok op menukaart Shell-stations met bakery
exclusieve samenwerking

Shell zet ‘specials’ tv-kok Ralph de Kok op menukaart tankstations

Na Soenil Bahadoer is nu tv-kok Ralph de Kok (foto) een exclusieve samenwerking met Shell en Bakerstreet aangegaan. Foto: Bakerstreet, 2023

Shell is een samenwerking aangegaan met de bekende barbecue tv-kok Ralph de Kok. Voor Shell heeft De Kok verschillende ‘specials’ ontwikkeld. Deze zijn vanaf woensdag verkrijgbaar bij alle Shell-tankstations in Nederland met een bakery, waaronder de vestigingen met een Shell Café.

Ralph de Kok is bekend van tv-programma’s op RTL4, SBS6 en 24Kitchen waarin de barbecue centraal staat. Voor Shell ontwikkelde de tv-kok een aantal specials, waaronder een ‘sweet BBQ-bacon bun’ en een ‘wrap pulled BBQ-chicken’. “Na het succes van het eerste thema assortiment, in samenwerking met chef Soenil Bahadoer, zijn we trots voor het tweede thema een samenwerking met chef Ralph de Kok aan te gaan”, zegt Kees van Wezel, head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail. “We willen onze gasten namelijk steeds weer opnieuw verrassen met populaire smaakvolle producten vanuit wereldkeukens.” Ulrika Menig, marketeer bij Bakerstreet, wijst erop dat de zomervakantie weer is begonnen. “Veel Nederlanders zijn om die reden met de auto op reis. Voor vakantiegangers is dit hét moment om een van de speciaal voor Shell ontwikkelde lekkernijen van Ralph de Kok te proberen.” Naast de specials zijn er ook andere, op Amerika geïnspireerde producten, tijdelijk in het assortiment opgenomen. De producten zijn verkrijgbaar van 12 juli t/m 3 oktober 2023 bij alle Shell-tankstations met een bakery.

Prijsactie

Consumenten die met een van de specials uit het thema-assortiment op de foto gaan, die delen op Instagram en vervolgens taggen met Shell Nederland, Ralph de Kok en Shell Café maken kans op een Komado barbecue van Big Green Egg ter waarde van circa 1100 euro.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell zet ‘specials’ tv-kok Ralph de Kok op menukaart tankstations | TankPro.nl
Shell zet ‘specials’ tv-kok Ralph de Kok op menukaart Shell-stations met bakery
exclusieve samenwerking

Shell zet ‘specials’ tv-kok Ralph de Kok op menukaart tankstations

Na Soenil Bahadoer is nu tv-kok Ralph de Kok (foto) een exclusieve samenwerking met Shell en Bakerstreet aangegaan. Foto: Bakerstreet, 2023

Shell is een samenwerking aangegaan met de bekende barbecue tv-kok Ralph de Kok. Voor Shell heeft De Kok verschillende ‘specials’ ontwikkeld. Deze zijn vanaf woensdag verkrijgbaar bij alle Shell-tankstations in Nederland met een bakery, waaronder de vestigingen met een Shell Café.

Ralph de Kok is bekend van tv-programma’s op RTL4, SBS6 en 24Kitchen waarin de barbecue centraal staat. Voor Shell ontwikkelde de tv-kok een aantal specials, waaronder een ‘sweet BBQ-bacon bun’ en een ‘wrap pulled BBQ-chicken’. “Na het succes van het eerste thema assortiment, in samenwerking met chef Soenil Bahadoer, zijn we trots voor het tweede thema een samenwerking met chef Ralph de Kok aan te gaan”, zegt Kees van Wezel, head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail. “We willen onze gasten namelijk steeds weer opnieuw verrassen met populaire smaakvolle producten vanuit wereldkeukens.” Ulrika Menig, marketeer bij Bakerstreet, wijst erop dat de zomervakantie weer is begonnen. “Veel Nederlanders zijn om die reden met de auto op reis. Voor vakantiegangers is dit hét moment om een van de speciaal voor Shell ontwikkelde lekkernijen van Ralph de Kok te proberen.” Naast de specials zijn er ook andere, op Amerika geïnspireerde producten, tijdelijk in het assortiment opgenomen. De producten zijn verkrijgbaar van 12 juli t/m 3 oktober 2023 bij alle Shell-tankstations met een bakery.

Prijsactie

Consumenten die met een van de specials uit het thema-assortiment op de foto gaan, die delen op Instagram en vervolgens taggen met Shell Nederland, Ralph de Kok en Shell Café maken kans op een Komado barbecue van Big Green Egg ter waarde van circa 1100 euro.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.