Arjan de Keizer stopt bij bp Avelingen, exploitatie tankstation in handen van De Haan

Arjan de Keizer stopt bij bp Avelingen, exploitatie tankstation in handen van De Haan

Met ingang van 26 juni 2023 wordt de exploitatie van bp Avelingen in Gorinchem overgenomen door De Haan Minerale Oliën. Foto: bp Avelingen, 2023

Ondernemer Arjan de Keizer stopt met de exploitatie van bp-tankstation ‘Avelingen’ in het Zuid-Hollandse Gorinchem. De exploitatie van het tankstation aan de Avelingen-Oost, vlakbij de snelweg A27, zal per juni 2023 worden overgenomen door De Haan Minerale Oliën.

Dit laat De Keizer, eigenaar van de gelijknamige Handelsonderneming, donderdag via LinkedIn weten. De tankstationondernemer stopt per 26 juni met de exploitatie van bp Avelingen in Gorinchem. ‘Na bijna elf jaar met ontzettend veel plezier dit tankstation geëxploiteerd te hebben, wordt het nu tijd voor nieuwe uitdagingen’, aldus De Keizer. ‘Voor het eerst sinds lange tijd is mijn agenda vanaf juli weer eens leeg en sta ik open voor nieuwe uitdagingen!’ Met ingang van 26 juni 2023 wordt de exploitatie van het tankstation aan de afslag ‘Avelingen’ van de A27 en vlakbij de Merwedebrug bij Gorinchem overgenomen door De Haan Minerale Oliën.

Vele services

bp Avelingen biedt een groot aantal brandstoffen, bemande shop en een range aan services. Aan de pomp is onder meer Euro95, Ultimate 98, diesel, Ultimate Diesel en LPG verkrijgbaar en voor vrachtwagens beschikt het over een speciale high-speed dieselpomp. Bezoekers die hun voertuig willen wassen kunnen terecht in de roll-over wasautomaat of dit zelf doen in twee wasboxen. Verder beschikt bp Avelingen over een tappunt voor osmosewater en biedt het aanhangwagenverhuur. De shop heeft een uitgebreid assortiment eet- en drinkwaren, met onder meer broodjes, koffie, frisdranken, zoetwaren, rookwaren, bloemen, lectuur en telefoonkaarten. In juli 2020 kwam het nieuws naar buiten dat op de tanklocatie op het bedrijventerrein Avelingen een waterstofstation zou worden gerealiseerd die in de zomer van 2022 zou openen.

De Haan Minerale Oliën heeft in Nederland een netwerk van in totaal bijna 170 tanklocaties. De meeste hiervan tonen de uitstraling van de eigen Haan formule, ruim veertig de kleuren van ESSO, 33 zijn bp en 23 Shell.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arjan de Keizer stopt bij bp Avelingen, exploitatie tankstation in handen van De Haan | TankPro.nl
Arjan de Keizer stopt bij bp Avelingen, exploitatie tankstation in handen van De Haan

Arjan de Keizer stopt bij bp Avelingen, exploitatie tankstation in handen van De Haan

Met ingang van 26 juni 2023 wordt de exploitatie van bp Avelingen in Gorinchem overgenomen door De Haan Minerale Oliën. Foto: bp Avelingen, 2023

Ondernemer Arjan de Keizer stopt met de exploitatie van bp-tankstation ‘Avelingen’ in het Zuid-Hollandse Gorinchem. De exploitatie van het tankstation aan de Avelingen-Oost, vlakbij de snelweg A27, zal per juni 2023 worden overgenomen door De Haan Minerale Oliën.

Dit laat De Keizer, eigenaar van de gelijknamige Handelsonderneming, donderdag via LinkedIn weten. De tankstationondernemer stopt per 26 juni met de exploitatie van bp Avelingen in Gorinchem. ‘Na bijna elf jaar met ontzettend veel plezier dit tankstation geëxploiteerd te hebben, wordt het nu tijd voor nieuwe uitdagingen’, aldus De Keizer. ‘Voor het eerst sinds lange tijd is mijn agenda vanaf juli weer eens leeg en sta ik open voor nieuwe uitdagingen!’ Met ingang van 26 juni 2023 wordt de exploitatie van het tankstation aan de afslag ‘Avelingen’ van de A27 en vlakbij de Merwedebrug bij Gorinchem overgenomen door De Haan Minerale Oliën.

Vele services

bp Avelingen biedt een groot aantal brandstoffen, bemande shop en een range aan services. Aan de pomp is onder meer Euro95, Ultimate 98, diesel, Ultimate Diesel en LPG verkrijgbaar en voor vrachtwagens beschikt het over een speciale high-speed dieselpomp. Bezoekers die hun voertuig willen wassen kunnen terecht in de roll-over wasautomaat of dit zelf doen in twee wasboxen. Verder beschikt bp Avelingen over een tappunt voor osmosewater en biedt het aanhangwagenverhuur. De shop heeft een uitgebreid assortiment eet- en drinkwaren, met onder meer broodjes, koffie, frisdranken, zoetwaren, rookwaren, bloemen, lectuur en telefoonkaarten. In juli 2020 kwam het nieuws naar buiten dat op de tanklocatie op het bedrijventerrein Avelingen een waterstofstation zou worden gerealiseerd die in de zomer van 2022 zou openen.

De Haan Minerale Oliën heeft in Nederland een netwerk van in totaal bijna 170 tanklocaties. De meeste hiervan tonen de uitstraling van de eigen Haan formule, ruim veertig de kleuren van ESSO, 33 zijn bp en 23 Shell.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.