Het bekende tankstation van TotalEnergies aan de Westelijke Randweg op luchthaven Schiphol is de tweede locatie in Nederland waarin een shop volgens de formule Circle K opent. Volgende week zal de nieuwste Circle K van ons land voor het eerst bezoekers ontvangen.
'ook voor dodo's'

Tweede Circle K van Nederland opent in TotalEnergies-tankstation Schiphol

De tweede Circle K van Nederland opent officieel volgende week de deuren voor bezoekers in de TotalEnergies op luchthaven Schiphol. Foto: ProMedia, 2024

Het bekende tankstation van TotalEnergies aan de Westelijke Randweg op luchthaven Schiphol is de tweede locatie in Nederland waarin een shop volgens de formule Circle K opent. Aanstaande vrijdag 19 april zal de nieuwste Circle K van ons land voor het eerst bezoekers ontvangen.

De TotalEnergies op stopplaats ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 tussen Gouda en Utrecht had eind maart de primeur voor de opening van de allereerste Circle K van Nederland. De formule van de Canadese retailreus Alimentation Couche-Tard Inc. biedt automobilisten service, snelheid, gemak en een breed assortiment ter plekke vers bereide producten. In de formule staan koffie, broodjes, warme en koude snacks, on-the-go producten en frisdranken centraal. Ook vinden bezoekers er luxe toiletfaciliteiten van One Hundred Restrooms. Een paar dagen na de opening van de eerste Nederlandse Circle K, kon ook België met de formule kennismaken. De primeur voor dit land was voor de TotalEnergies aan de snelweg E19 in Nijvel.

Tweede

Alimentation Couche-Tard Inc. laat geen gras groeien over de uitrol van de Circle K formule in Nederland. Volgende week opent dan ook de tweede in TotalEnergies Schiphol. Vóór 1 mei 2024 gaat ook de Bonjour shop in tankstation ‘Reeuwijk’, eveneens aan de snelweg A12,verder als hagelnieuwe Circle K. Kort daarna zullen nog eens twintig tankshops worden vernieuwd.

Coco’s en dodo’s

Met de opening in TotalEnergies ‘Bijleveld’ is de vernieuwingsoperatie van in totaal 128 ‘coco’ tankstations in Nederland van start gegaan. Hierbij zal het niet blijven, want de Circle K formule is ook beschikbaar voor dealer-stations, zogenaamde ‘dodo’s. Omdat Circle K een modulair shopconcept is, wordt ter plaatse gekeken hoe groot de shop zal worden en welke elementen er worden geïmplementeerd.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tweede Circle K van Nederland opent in TotalEnergies-tankstation Schiphol | TankPro.nl
Het bekende tankstation van TotalEnergies aan de Westelijke Randweg op luchthaven Schiphol is de tweede locatie in Nederland waarin een shop volgens de formule Circle K opent. Volgende week zal de nieuwste Circle K van ons land voor het eerst bezoekers ontvangen.
'ook voor dodo's'

Tweede Circle K van Nederland opent in TotalEnergies-tankstation Schiphol

De tweede Circle K van Nederland opent officieel volgende week de deuren voor bezoekers in de TotalEnergies op luchthaven Schiphol. Foto: ProMedia, 2024

Het bekende tankstation van TotalEnergies aan de Westelijke Randweg op luchthaven Schiphol is de tweede locatie in Nederland waarin een shop volgens de formule Circle K opent. Aanstaande vrijdag 19 april zal de nieuwste Circle K van ons land voor het eerst bezoekers ontvangen.

De TotalEnergies op stopplaats ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 tussen Gouda en Utrecht had eind maart de primeur voor de opening van de allereerste Circle K van Nederland. De formule van de Canadese retailreus Alimentation Couche-Tard Inc. biedt automobilisten service, snelheid, gemak en een breed assortiment ter plekke vers bereide producten. In de formule staan koffie, broodjes, warme en koude snacks, on-the-go producten en frisdranken centraal. Ook vinden bezoekers er luxe toiletfaciliteiten van One Hundred Restrooms. Een paar dagen na de opening van de eerste Nederlandse Circle K, kon ook België met de formule kennismaken. De primeur voor dit land was voor de TotalEnergies aan de snelweg E19 in Nijvel.

Tweede

Alimentation Couche-Tard Inc. laat geen gras groeien over de uitrol van de Circle K formule in Nederland. Volgende week opent dan ook de tweede in TotalEnergies Schiphol. Vóór 1 mei 2024 gaat ook de Bonjour shop in tankstation ‘Reeuwijk’, eveneens aan de snelweg A12,verder als hagelnieuwe Circle K. Kort daarna zullen nog eens twintig tankshops worden vernieuwd.

Coco’s en dodo’s

Met de opening in TotalEnergies ‘Bijleveld’ is de vernieuwingsoperatie van in totaal 128 ‘coco’ tankstations in Nederland van start gegaan. Hierbij zal het niet blijven, want de Circle K formule is ook beschikbaar voor dealer-stations, zogenaamde ‘dodo’s. Omdat Circle K een modulair shopconcept is, wordt ter plaatse gekeken hoe groot de shop zal worden en welke elementen er worden geïmplementeerd.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.